Έμεινε σε κώμα 1,5 μήνα και τα κατάφερε-«Οι πιθανότητες ήταν κάτω του 5%


Έμεινε σε κόμμα 1,5 μήνα και τα κατάφερε ;«Οι πιθαν&#97

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Γιάννης Κολέτσος δέχθηκε επίθεση έξω από ένα μπαρ, με αποτέλεσμα να μείνει σε κώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μιλώντας στο Ήρθε και Έδεσε ο Γιάννης ανέφερε ότι το περιστατικό έγινε σε ένα βράδυ διασκέδασης έξω από ένα νυχτερινό μαγαζί.  «Υπήρξε ένας διαπληκτισμός από άτομο του μαγαζιού με ένα φίλο μου και εκεί ξεκίνησαν όλα. Μη θέλοντας να δώσω έκταση στο θέμα προσπάθησα να διακόψω αυτή

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Nashville, Τενεσί: Ακτιβιστές για τη μεταρρύθμιση των όπλων συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα της γερουσίας της πολιτείας για να διαμαρτυρηθούν ενάντια σε ένα μέτρο που θα εξουσιοδοτούσε δασκάλους, διευθυντές και άλλο προσωπικό των σχολείων να φέρουν κρυφά όπλο στους χώρους του σχολείου. Seth Herald/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Τόμας Έντισον, ο εφευρέτης της ηλεκτρικής λάμπας, φοβόταν το σκοτάδι!

Σήμερα


Κυριακή
14
Απριλίου
2024

Γιορτάζουν : Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

1865
Πυροβολείται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν και πεθαίνει την επόμενη μέρα.
1912
Στο παρθενικό του ταξίδι, το υπερωκεάνειο Τιτανικός συγκρούεται με παγόβουνο στον Βόρειο Ατλαντικό, παρασύροντας στο θάνατο 1500 επιβάτες.
1981
Το Διαστημικό Λεωφορείο Columbia προσγειώνεται στη Βάση Edwards στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς την πρώτη του αποστολή διάρκειας 54,5 ωρών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy