Νέα Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός o 23χρονος - Συνελήφθη ο οδηγός


asthenoforo.jpg

Τραγικό τέλος για 23χρονο σε οδικό δυστύχημα στη Λάρνακα – Χωρίς κράνος ο νεαρός, έκλεισε το δρόμο 62χρονος προσπαθώντας να κάνει αναστροφή

 

Στις οδικές αρτηρίες της Λάρνακας ξετυλίχθηκε μια ακόμη οδική τραγωδία με θύμα τον 23χρονο Μάριο Ροδίτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 20:00 την Κυριακή, κοντά στο γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος, όταν το αυτοκίνητο ενός 62χρονου επιχείρησε μια επικίνδυνη επαναστροφή, εμποδίζοντας την πορεία της μοτοσικλέτας του νεαρού.

Ο Ροδίτης εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου δυστυχώς κατέληξε εξαιτίας των τραυμάτων του.

Η αστυνομία, μετά από εξέταση του συμβάντος, διαπίστωσε ότι ο 62χρονος ήταν αυτός που προκάλεσε την σύγκρουση, ενώ επιπλέον τραυματίστηκαν ο ίδιος και τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου του, οι οποίοι επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Έλεγχος για αλκοόλ και ναρκωτικά που διενεργήθηκε στον 62χρονο έδειξε αρνητικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, φάνηκε ότι ο 23χρονος δεν είχε φορέσει κράνος κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Εναντίον του 62χρονου οδηγού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την πράξη του και συνελήφθη από τις αρχές.

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ράφα, Λωρίδα της Γάζας: Εθελοντές του World Central Kitchen μαγειρεύουν φαγητό για τους εκτοπισμένους Παλαιστίνιους. AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Στη Βίβλο αναφέρονται 49 διαφορετικά φαγητά, το αλάτι περισσότερες από 30 φορές, ενώ τα αμύγδαλα και τα φιστίκια είναι οι μόνοι «βιβλικοί» ξηροί καρποί.

Σήμερα


Σάββατο
4
Μαΐου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Άσθματος

Γιορτάζουν : Πελαγία, Πελαγής, Πελαγούλα, Πελαγίνα, Πελαγίτσα, Πελάγιος, Πελαγιώ, Μελής, Μέλος, Μέλιος, Μέλας, Μέλια, Μελίτσα

1905
Ηλεκτροφωτίζεται για πρώτη φορά η οδός Αθηνάς.
1924
Έναρξη των 8ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.
1932
Ο Αλ Καπόνε μπαίνει στη φυλακή για φοροδιαφυγή.
1953
Ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ τιμάται με βραβείο Πούλιτζερ για το έργο του Ο Γέρος και η Θάλασσα.
1979
Η Μάργκαρετ Θάτσερ ορκίζεται πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου με το κόμμα των Συντηρητικών. Είναι η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της χώρας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy