Κύπριος ανάμεσα στους τυχερούς του Τζόκερ-Δώρο 100,000 ευρώ του έφερε το 2024


Το καλύτερο δώρο έφερε για έναν Κύπριο το 2024, αφού βρίσκεται ανάμεσα στους τυχερούς της κλήρωσης του Τζόκερ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δώδεκα (12) τυχερά δελτία, τα οποία κερδίζουν το ποσό των €100.000,00 για κάθε επιτυχία. Το τυχερό δελτίο του Κύπριου κατατέθηκε σε πρακτορείο στο Τσέρι.

Στην κλήρωση της Τρίτης, 2 Ιανουαρίου, θα μοιραστούν τουλάχιστον €3.100.000 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά την κλήρωση της Κυριακής.

566
image
Size: 0.01

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Ο σκελετός ενός Enigmacursor mollyborthwickae εκτίθεται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Το απολίθωμα, που χρονολογείται από την ύστερη Ιουρασική περίοδο, ανήκει σε ένα είδος νέο για την επιστήμη. Neil Hall/EPA

Ήξερες ότι...

Οι Ιάπωνες έφηβοι εφευρίσκουν κάθε χρόνο 5.500 νέες λέξεις!

Newsletter

Σήμερα


Κυριακή
29
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Πέτρος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Παυλίνα, Πώλ

1949
Η Νότιος Αφρική επιβάλλει το Απαρτχάιντ, αρχίζοντας με την απαγόρευση των μικτών γάμων.
1986
Η Αργεντινή κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στο Μεξικό κερδίζοντας στον τελικό τη Γερμανία με 3-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής όλης της πορείας της ομάδας της Αργεντινής στο δρόμο προς την κατάκτηση του Μουντιάλ ο Ντιέγκο Μαραντόνα.
2002
Συλλαμβάνεται έπειτα από έκρηξη στον Πειραιά ο Σάββας Ξηρός. Αφετηρία για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».