Κύπριος ανάμεσα στους τυχερούς του Τζόκερ-Δώρο 100,000 ευρώ του έφερε το 2024


Το καλύτερο δώρο έφερε για έναν Κύπριο το 2024, αφού βρίσκεται ανάμεσα στους τυχερούς της κλήρωσης του Τζόκερ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δώδεκα (12) τυχερά δελτία, τα οποία κερδίζουν το ποσό των €100.000,00 για κάθε επιτυχία. Το τυχερό δελτίο του Κύπριου κατατέθηκε σε πρακτορείο στο Τσέρι.

Στην κλήρωση της Τρίτης, 2 Ιανουαρίου, θα μοιραστούν τουλάχιστον €3.100.000 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά την κλήρωση της Κυριακής.

566
image
Size: 0.01

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Ο σκελετός ενός Enigmacursor mollyborthwickae εκτίθεται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Το απολίθωμα, που χρονολογείται από την ύστερη Ιουρασική περίοδο, ανήκει σε ένα είδος νέο για την επιστήμη. Neil Hall/EPA

Ήξερες ότι...

Οι Ιάπωνες έφηβοι εφευρίσκουν κάθε χρόνο 5.500 νέες λέξεις!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
28
Ιουνίου
2025

Γιορτάζουν : Ανάργυρος, Ανάργυρη, Αναργυρούλα

1859
Διεξάγονται στο Νιούκαστλ της Αγγλίας τα πρώτα καλλιστεία σκύλων.
1914
Ο Αρχιδούκας της Αυστρίας Φραγκίσκος Φερδινάνδος δολοφονείται στο Σεράγεβο από το Σέρβο φοιτητή Γκαβρίλο Πρίντσιπ. Η ενέργεια αυτή έγινε η αφορμή για την έναρξη του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου.
1919
Υπογράφεται η Συνθήκη των Βερσαλλιών.
1964
Δημιουργείται η Οργάνωση Αφροαμερικάνικης Ενότητας από τον Μάλκομ Χ.
1980
Πρώτη πτήση αεροπλάνου που κινείται με ηλιακή ενέργεια, πρόκειται για το αεροσκάφος "Γκοσάμερ Πέγκουιν" με χειριστή τον Μακ-Γκρήντυ.