Τι είναι η «κοκαΐνη των φτωχών» που έριξε σε κώμα την 16χρονη στην Ελλάδα

 


Τι είναι η «κοκαΐνη των φτωχών» που έριξε σε κώμα την 16χρονη στην Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, η υπόθεση 16χρονης από τον Βύρωνα που βρίσκεται σε κώμα μετά από κατανάλωση κοκτέιλ ναρκωτικών.

To ναρκωτικό «σίσα», αλλιώς «κοκαΐνη των φτωχών», που οδήγησε την 16χρονη από τον Βύρωνα, σε κωματώδη κατάσταση, κρύβει άγνωστες συνθετικές προσμίξεις που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλεί μόνιμες βλάβες πολλαπλάσιες των ήδη γνωστών ναρκωτικών ουσιών.

«Σκεφτείτε ότι έξι μήνες χρήσης σίσα, προκαλεί βλάβες στον εγκέφαλο ισοδύναμες με 20

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τζαμπάλια, Γάζα: Κατεστραμμένα κτίρια στην Τζαμπάλια, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Majdi Fathi/NurPhoto/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Ο κοντύτερος άνθρωπος που κατοίκησε επί της Γης ήταν ο νεπαλέζος αγρότης Τσάντρα Μπαχαντούρ Ντάνγκι. Είχε ύψος 0,546 μ., ζύγιζε 15 κιλά και φυσικά αποτελούσε επίλεκτο μέλος των Ρεκόρ Γκίνες.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
12
Δεκεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Σπυρίδων, Σπυρίδωνας, Σπύρος, Σπυρούλα,Αβραάμ, Αβραμία, Αδαμάντιος, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Εύα, Δανάη, Δαν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ρεβέκκα, Σάρα, Σάρρα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη

1901
Πρώτη ασύρματη τηλεγραφική μετάδοση διαμέσου του Ατλαντικού από τον Γουλιέλμο Μαρκόνι.
1925
Ο Ρεζά Παχλαβί καταλαμβάνει την εξουσία στο Ιράν και ανακηρρύσεται Σάχης
1941
Β Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Ουγγαρία και η Ρουμανία κηρύσσουν τον πόλεμο στις ΗΠΑ. Η Ινδία κηρύσσει τον πόλεμο στην Ιαπωνία.
1959
O αρχιεπίσκοπος Μακάριος με 66,29% γίνεται ο πρώτος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά την επίσημη ανακήρυξή της, τον Αύγουστο του 1960.
1963
Η Κένυα αποκτά την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.