Θρήνος για τον χαμό του Ελευθερίου - «Να είναι ο τελευταίος Αστυνομικός που…»


Θρήνος για τον χαμό του Ελευθερίου ; «Να είνα

Συγκλονισμό έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του Αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο διπλό θανατηφόρο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας -  Ριζοελιάς.

Ο Πέτρος Ελευθερίου καταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά. Το δεύτερο θύμα του δυστυχήματος παραμένει άγνωστο καθώς ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία του. 

Διαβάστε ακόμη: Διπλό θανατηφόρο στον αυτ/δρομο-Νεκρός αστυφύλακας

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Επεισόδια για το κρέας σκύλων: Εν αναμονή του νομοσχεδίου που θέλει να φέρει η κυβέρνηση της Νοτίου Κορέας για την απαγόρευση της κατανάλωσης σκυλίσιου κρέατος, οι εκτροφείς του συγκεντρώθηκαν έξω από την προεδρικό μέγαρο στην Σεούλ. Κάποιοι είχαν φέρει και τα αγροτικά τους μαζί με κλουβιά φορτωμένα με σκύλους, διεκδικώντας την επιβίωση της «εργασίας» τους με την διαμαρτυρία να καταλήγει σε επεισόδια.REUTERS/Kim Hong-Ji

Ήξερες ότι...

Όλοι οι αριθμοί σε μία ρουλέτα έχουν άθροισμα 666.

Σήμερα


Πέμπτη
7
Δεκεμβρίου
2023
Διεθνής Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας

Γιορτάζουν : Αμβρόσιος, Αμβρόσης, Αμβροσία

1787
Το Ντελάγουερ γίνεται η πρώτη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Η.Π.Α.
1974
Επιστροφή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄στην Κύπρο μετά το φασιστικό πραξικόπημα της ελλαδικής Χούντας [15 Ιουλίου 1974] και την τούρκικη εισβολή [20 Ιουλίου 1974]. Παρά και την τυπικά πλέον αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης πραγμάτων στο νησί η Τουρκία επιμένει να έχει υπό την κατοχή της το 36% του κυπριακού εδάφους, αποδεικνύοντας τις επεκτατικές γεωστρατηγικές βλέψεις της, οι οποίες συνάδουν πλήρως με την εξυπηρέτηση των αμερικάνικων συμφερόντων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy