Η City of Dreams Mediterranean εγκαινιάζει το πρώτο γαλλικό Gastro Club


Το City of Dreams Mediterranean παρουσιάζει το Anaïs, το πρώτο γαλλικό Gastro Club της Κύπρου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του θερέτρου να απολαύσουν γαστρονομικές προτάσεις εμπνευσμένες από την Κυανή Ακτή και να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Το Anaïs αποτυπώνει την ουσία της γαλλικής γαστρονομίας και προσφέρει ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με ζωντανή μουσική, DJ sets και εντυπωσιακές χορευτικές παραστάσεις.

Χρησιμοποιώντας φρέσκα θαλασσινά, λαχταριστά λαχανικά, αρωματικά βότανα και εκλεκτά κρέατα, το εστιατόριο προσφέρει κλασικά γαλλικά πιάτα που συνοδεύονται από έξοχα φτιαγμένα κοκτέιλ που ικανοποιούν τον ουρανίσκο κάθε επισκέπτη.

Η ατμόσφαιρα του χώρου συνθέτει μια πολυτελή ψυχαγωγική εμπειρία που συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με μια διαχρονική αύρα, καθιστώντας το Anaïs τον απόλυτο προορισμό για τους μπον βιβέρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Σεπτέμβριο, το Anaïs θα πραγματοποιεί Golden Soiree κάθε Σάββατο και Κυριακή μεταξύ 7.30μ.μ. και 8.30μ.μ., κατά τη διάρκεια των οποίων θα προσφέρει δωρεάν Prosecco στις γυναίκες.

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean και Cyprus Casinos, κ. Grant Johnson, ανέφερε: «Όπως και με κάθε άλλη υπηρεσία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας, δέσμευσή μας αποτελεί η προσφορά γαστρονομικών και ψυχαγωγικών εμπειριών παγκόσμιας κλάσης σε όλα τα θέρετρά μας. Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε το City of Dreams Mediterranean ως τον κορυφαίο προορισμό ψυχαγωγίας στην ευρύτερη περιοχή, φιλοξενώντας διάσημους καλλιτέχνες, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες, διασκέδαση, ηρεμία και χαλάρωση».

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ταϊτή, Γαλλική Πολυνησία: Ο Αμερικανός σέρφερ John John Florence κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης στο Teahupo’o ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024. Ben Thouard/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Μετά την περίφημη εισβολή των Η.Π.Α. στη Γρενάδα, τον Οκτώβριο του 1983, ο αμερικανικός στρατός έκανε 9.000 παρασημοφορήσεις. Αν και στην απόβαση συμμετείχαν μόνο 7.000 άνδρες...

Σήμερα


Σάββατο
27
Ιουλίου
2024

Γιορτάζουν : Παντελεήμων, Παντελεήμωνας, Παντελής, Παντελίτσα, Παντελεήμονας, Παντελάκης, Παντέλος, Παντελίνα, Παντελεούσα

1302
Οθωμανικές δυνάμεις συνάπτουν με τα βυζαντινά στρατεύματα την πρώτη τακτική μάχη στην πεδιάδα του Βαθέως, στη Νικομήδεια, με αποτέλεσμα την ήττα των Βυζαντινών και την απώλεια του Βορ. τμήματος της Μ. Ασίας.
1576
Ο σερ Γουόλτερ Ράλεϊ φέρνει για πρώτη φορά τον καπνό στη Βρετανία από τη Βιρτζίνια της Αμερικής.
1940
Ο ήρωας - καρτούν Μπαγκς Μπάνυ (Bugs Bunny) κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία κινουμένων σχεδίων A Wild Hare.
1953
Υπογράφεται στην πόλη Μουνσάν της Βορείου Κορέας η ανακωχή, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος της Κορέας. Έκτοτε το ΕΚΣΕ μεταπίπτει σε Σύνταγμα και επαναπατρίζεται τον Οκτώβριο 1955.
1968
Οι Pink Floyd κυκλοφορούν στις ΗΠΑ το άλμπουμ τους A Saucerful of Secrets.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy