Χλώρακα/Σύροι: «Δεν μπορούμε να μην αντιδρούμε στην καταστροφή περιουσιών μας»

 


Χλώρακα/Σύροι: «Δεν μπορούμε να μην αντιδρούμε στην καταστροφή περιουσιών μας»

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν κεντρικοί δρόμοι στη Χλώρακα, μετά τη χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων, με αίτημα την αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης και αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας.

Ο ανταποκριτής του Σίγμα, Μάριος Ιγνατίου, κατάγραψε εικόνες των ζημιών που προκλήθηκαν σε εστιατόριο, το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό, σπάζοντας τις τζαμαρίες του κτιρίου και καταστρέφοντας εσωτερικό εξοπλισμό.

Μάλιστα, Σύροι συνομιλώντας με τον ανταποκριτή του Σίγμα, σημείωσαν ότι «δεν μπορούμε να βλέπουμε τις

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πόλη της Γάζας, Γάζα: Κάτοικοι εγκαταλείπουν τη βόρεια Γάζα μετά την εντολή των ισραηλινών δυνάμεων για εκκένωση προς τον νότο. Mahmoud Issa/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Ντεκάρτ ανακάλυψε το «Σύστημα Συντεταγμένων», παρατηρώντας μια μύγα να περπατάει σ’ ένα ταβάνι με πλακάκια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
12
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1185
Ένα μέλος του Οίκου των Αγγέλων, ο Ισαάκιος Β έγινε Αυτοκράτορας του Βυζαντίου.
1906
Παραιτείται ο αρμοστής της Κρήτης πρίγκιπας Γεώργιος και αντικαταστάτης του αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Ζαΐμης.
1943
Τμήματα ανταρτών υπό τον Καπετάν Μπαντουβά, μετά οκτάωρο σκληρό αγώνα, αποκρούουν ισχυρές γερμανικές επιθέσεις στη Σύμη Βιάνου του Νομού Ηρακλείου, προκαλώντας σε αυτές σοβαρές απώλειες.
1980
Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία υπό την ηγεσία του στρατηγού Κενάν Εβρέν.