ΒΙΝΤΕΟ: Ανείπωτη θλίψη στο Κιλκίς-Το τελευταίο αντίο στον άτυχο Περικλή Στεφανίδη

 


Για το τελευταίο αντίο στον 27χρονο ανθυποσμηναγό, Περικλή Στεφανίδη, που έχασε τη ζωή του ενώ επιχειρούσε μαζί με τον κυβερνήτη Χρίστο Μουλά στο Canadair που συνετρίβη στην πυρκαγιά στον Πλατανιστό Καρύστου, ετοιμάζονται συγγενείς και φίλοι που έχουν συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Αγιονερίου, στο Κιλκίς.

Η εξόδιος ακολουθία του πιλότου θα γίνει στις 17:00 το απόγευμα παρουσία και του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο χώρος της εκκλησίας γέμισε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σίδνεϊ, Αυστραλία: Μια μενορά προβάλλεται στο Όπερα Χάους του Σίδνεϊ στη μνήμη των θυμάτων της μαζικής επίθεσης στην παραλία Bondi. Πατέρας και γιος φέρονται να πραγματοποίησαν την επίθεση, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 16 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους δράστες, κατά τη διάρκεια ενός εβραϊκού φεστιβάλ που γιόρταζε την πρώτη ημέρα του Χανουκά. David Gray/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Στην αρχαία Αίγυπτο, αν ο ασθενής πέθαινε στην εγχείρηση, ο γιατρός ακρωτηριαζόταν και από τα δύο χέρια.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
18
Δεκεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη

Γιορτάζουν : Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Φλώρος, Φλώρης, Φλώρα, Φλωρή, Φλωρίτσα

1803
Είκοσι δύο Σουλιώτισσες γκρεμίζονται από το βράχο του Ζαλόγγου με τα παιδιά τους, προτιμώντας τον θάνατο από τη σκλαβιά.
1821
Αποστέλλονται από την Ισπανία 300 εθελοντές φιλέλληνες, για να πολεμήσουν στο πλευρό των επαναστατικών δυνάμεων.
1943
Γερμανικά στρατεύματα κατοχής εκτελούν 118 κατοίκους του χωριού Δράκεια της Μαγνησίας.