Τραγωδία: «Έσβησε» ξαφνικά αγοράκι 1,5 μηνών


Τραγωδία με βρέφος 1,5 μηνών που έχασε τη ζωή του στη Λάρνακα, λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς κατέληξε στο νοσοκομείο.

 

Όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, το αγοράκι διακομίστηκε σε αναίσθητη κατάσταση από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου δυστυχώς, οι ιατροί διαπίστωσαν την απώλειά του.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το βρέφος πέθανε. Ωστόσο, αναμένεται ότι η διεξαγωγή της νεκροψίας, που θα γίνει στο εγγύς μέλλον, θα δώσει περισσότερες απαντήσεις.

Οι αρμόδιες αρχές αναλαμβάνουν την περαιτέρω εξέταση της υπόθεσης.

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Επεισόδια για το κρέας σκύλων: Εν αναμονή του νομοσχεδίου που θέλει να φέρει η κυβέρνηση της Νοτίου Κορέας για την απαγόρευση της κατανάλωσης σκυλίσιου κρέατος, οι εκτροφείς του συγκεντρώθηκαν έξω από την προεδρικό μέγαρο στην Σεούλ. Κάποιοι είχαν φέρει και τα αγροτικά τους μαζί με κλουβιά φορτωμένα με σκύλους, διεκδικώντας την επιβίωση της «εργασίας» τους με την διαμαρτυρία να καταλήγει σε επεισόδια.REUTERS/Kim Hong-Ji

Ήξερες ότι...

Όλοι οι αριθμοί σε μία ρουλέτα έχουν άθροισμα 666.

Σήμερα


Πέμπτη
7
Δεκεμβρίου
2023
Διεθνής Ημέρα Πολιτικής Αεροπορίας

Γιορτάζουν : Αμβρόσιος, Αμβρόσης, Αμβροσία

1787
Το Ντελάγουερ γίνεται η πρώτη πολιτεία που επικυρώνει το Σύνταγμα των Η.Π.Α.
1974
Επιστροφή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄στην Κύπρο μετά το φασιστικό πραξικόπημα της ελλαδικής Χούντας [15 Ιουλίου 1974] και την τούρκικη εισβολή [20 Ιουλίου 1974]. Παρά και την τυπικά πλέον αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης πραγμάτων στο νησί η Τουρκία επιμένει να έχει υπό την κατοχή της το 36% του κυπριακού εδάφους, αποδεικνύοντας τις επεκτατικές γεωστρατηγικές βλέψεις της, οι οποίες συνάδουν πλήρως με την εξυπηρέτηση των αμερικάνικων συμφερόντων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy