Τραγωδία: «Έσβησε» ξαφνικά αγοράκι 1,5 μηνών

 


Τραγωδία με βρέφος 1,5 μηνών που έχασε τη ζωή του στη Λάρνακα, λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς κατέληξε στο νοσοκομείο.

 

Όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, το αγοράκι διακομίστηκε σε αναίσθητη κατάσταση από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου δυστυχώς, οι ιατροί διαπίστωσαν την απώλειά του.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το βρέφος πέθανε. Ωστόσο, αναμένεται ότι η διεξαγωγή της νεκροψίας, που θα γίνει στο εγγύς μέλλον, θα δώσει περισσότερες απαντήσεις.

Οι αρμόδιες αρχές αναλαμβάνουν την περαιτέρω εξέταση της υπόθεσης.



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ουίνδσορ, Ηνωμένο Βασίλειο: Ο Βασιλιάς Κάρολος και ο Πρόεδρος Τραμπ κάθονται σε άμαξα κατά τη διάρκεια πομπής στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Toby Melville/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο ισπανοαμερικανικός πόλεμος, το 1898, ήταν ο πρώτος που καταγράφηκε κινηματογραφικά. Παράλληλα, ήταν κι ο πρώτος που η εικόνα του έλεγε ψέματα, αφού το κινηματογραφικό συνεργείο γύρισε τις σκηνές της μάχης σ’ ένα στούντιο στο Νιου Τζέρσι των Η.Π.Α.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
18
Σεπτεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών

Γιορτάζουν : Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος

1739
Υπογράφεται η Συνθήκη του Βελιγραδίου, με την οποία το Βελιγράδι παραχωρείται στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
1810
Η Χιλή γίνεται ανεξάρτητη από την Ισπανία. Σχηματίζεται η πρώτη κυβέρνηση (εθνική εορτή).
1834
Η Αθήνα ονομάζεται Πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους.
1851
Η εφημερίδα «Νιού Γιόρκ Τάιμς» εκδίδεται για πρώτη φορά.
1906
Τυφώνας και τσουνάμι πλήττει το Χονγκ Κονγκ, με 10.000 νεκρούς.
1978
Από σεισμό 7 Ρίχτερ στο Ιράν σκοτώνονται 18.000 άτομα.
2005
Διεξάγονται ιστορικές βουλευτικές εκλογές στο Αφγανιστάν, για πρώτη φορά έπειτα από 36 χρόνια.