Συγκίνησε η 95χρονη, Γιώτα Γιάννα - Έπαιξε φυσαρμόνικα στον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη

 


Συγκίνησε τη 95χρονη, Γιώτα Γιάννα - Έπαιξε φυσαρμόνικα στον τάφο του Γιάννη Φλωρινιώτη

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ετάφη με μουσική υπόκρουση το «Πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο  #CelebrityNewsCyprus

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 9/6 η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, τελικά δεν άντεξε και έφυγε από τη

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Αγγλία: Μια διαφημιστική πινακίδα με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ επικρίνει τις φορολογικές του συνεισφορές. Adrian Dennis/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Παραγουάη σημαίνει «Γεννημένος απ’ το νερό».

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
19
Νοεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Δημόσιας Τουαλέτας

Γιορτάζουν : Κανένας

1443
Ο Χριστόφορος Κολόμβος αποβιβάζεται σε ένα νησί, που είχε εντοπίσει την προηγούμενη μέρα, και το ονομάζει San Juan Bautista (Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής). Αργότερα το νησί μετονομάστηκε σε Πουέρτο Ρίκο.
1943
Γερμανικά στρατεύματα επιτίθενται εναντίον της Σάμου. Επειδή η τροπή των επιχειρήσεων ήταν δυσμενής, το Στρατηγείο της Μ. Ανατολής διατάζει τους Ιερολοχίτες και τους Βρετανούς Κομάντος να εκκενώσουν το νησί. Κατά την εκκένωση, μαζί με τις παραπάνω δυνάμεις, μεταφέρθηκαν στην Τουρκία 12.800 Έλληνες πρόσφυγες και 8.000 Ιταλοί.