Φυλάκιση 16χρονου που ζωγράφισε «χιτλερικό» μουστάκι σε αφίσα του Ερντογάν


Φυλάκιση 16χρονου που ζωγράφισε «χιτλερικό» μουστάκι σε αφίσα του Ερντογάν

Ένας 16χρονος από τη Μερσίνα της νότιας Τουρκίας, συνελήφθη και οδηγήθηκε την Τρίτη στη φυλακή, επειδή ζωγράφισε «χιτλερικό» μουστάκι σε προεκλογική αφίσα του Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες Cumhuriyet και BirGün, καθώς και τον τηλεοπτικό σταθμό Halk TV, ο μαθητής λυκείου κατηγορήθηκε ότι «ζωγράφισε με στυλό το μουστάκι του Χίτλερ και έγραψε προσβλητικά σχόλια» σε αφίσα με το πρόσωπο του

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τελ Αβίβ, Ισραήλ: Το σύστημα αεράμυνας του Ισραήλ αναχαιτίζει πυραύλους κατά τη διάρκεια ιρανικής επίθεσης πάνω από το Τελ Αβίβ. Léo Corrêa/AP

Ήξερες ότι...

Οι ιερείς στην αρχαία Αίγυπτο ξύριζαν όλες τις τρίχες από το σώμα τους, ακόμα και από τα βλέφαρα!

Newsletter

Σήμερα


Σάββατο
21
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα της Μουσικής

Γιορτάζουν : Κανένας

1734
Στο Μόντρεαλ της Νέας Γαλλίας (στο σημερινό Καναδά), η σκλάβα Μαρί-Ζοζέφ Ανζελίκ απαγχονίζεται, αφού πρώτα βασανίστηκε δημόσια και ομολόγησε την ενοχή της για τον εμπρησμό που κατέστρεψε μεγάλο μέρος της πόλης.
1919
Γενική απεργία στην Γουίνιπεγκ του Καναδά καταστέλεται βιαίως από την αστυνομία, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο απεργών και τον τραυματισμό άλλων δεκαπέντε («Ματωμένο Σάββατο»).
1994
Η ελληνική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δίνει τον πρώτο της αγώνα σε παγκόσμιο κύπελλο και χάνει από την Αργεντινή με 4–0. Τρία γκολ σημειώνει ο Μπατιστούτα και ένα ο Μαραντόνα.