Ο Θεμιστοκλέους κινείται νομικά εναντίον της Ξένιας Κωνσταντίνου


Τον έβριζε στα κανάλια λέει ο Βουλευτής Λεμεσού...

 

«Χεσμένη την έχει...» την Επιτροπή Δεοντολογίας...!

 

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:

“Η Επιτροπή, διαπιστώνοντας ότι το συμβάν σημειώθηκε εκτός Βουλής και εν πάση περιπτώσει εκτός του πλαισίου άσκησης των καθηκόντων του κ. Θεμιστοκλέους, όπως σχετικά προβλέπεται από τον Κώδικα Δεοντολογίας για τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων δεν εντέλλεται να προχωρήσει στην εξέταση της υπό αναφορά καταγγελίας, κατά τα προβλεπόμενα στον Κώδικα Δεοντολογίας”.

“Παρά ταύτα, η Επιτροπή, ομόφωνα, καταδικάζει την ανάρτηση του Βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία εμπεριέχει υβριστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό και προσβλητικό χαρακτήρα που μειώνει, μεταξύ άλλων, την αξιοπρέπεια της συγκεκριμένης Βουλεύτριας, καλώντας ταυτόχρονα τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν σε διερεύνηση του ενδεχομένου στοιχειοθέτησης αξιόποινης συμπεριφοράς εκ μέρους του κ. Ανδρέα Θεμιστοκλέους”.

“Η Επιτροπή Δεοντολογίας εντοπίζει παράλληλα την ανάγκη τροποποίησης του θεσμικού πλαισίου επί του οποίου βασίζονται οι πρόνοιες του συγκεκριμένου Κώδικα και για τον λόγο αυτό θα προχωρήσει άμεσα σε υποβολή εισηγήσεων για σκοπούς βελτίωσής”

ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ:

Επί μία εβδομάδα σε όλα τα κανάλια πολλοί βουλευτές και όχι μόνον, ελάμβαναν μέρος σε συζητήσεις που ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως αποσκοπούσαν στην ηθική και πολιτική μου εξόντωση.
Συζητήσεις που σε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑ!

Όλοι αυτοί, συνάδελφοι και μη, ανέλυαν με στόμφο μοναδικό και σπάνιο το τί επακριβώς προβλέπεται στον Κανονισμό Δεοντολογίας και μάλιστα ανέλυαν και τις προβλεπόμενες ποινές.

Κι ενώ άπαντες γνώριζαν ότι ο Κανονισμός Δεοντολογίας επί της καταγγελίας της συναδέλφου Ατταλίδου ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ, εν τούτοις συνέχιζαν να με σπιλώνουν χωρίς να ντρέπονται κι εχτές οι ίδιοι αυτοί τύποι εξέφραζαν την έκπληξή και την απογοήτευση τους για την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Πάμε τώρα να δούμε την ανακοίνωση της Επιτροπής, όχι για οτιδήποτε άλλο αλλά για να δείτε την ελαφρότητα, την ανευθυνότητα, την κουφότητα και τον αισχρό λαϊκισμό των μελών της.
Λοιπόν, η Επιτροπή αυτή δήλωσε αναρμόδια να ερευνήσει, να εξετάσει και να εκδικάσει την καταγγελία εναντίον μου, αλλά απεφάνθη ότι με ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ για το σχόλιο μου στο ΦΒ, διότι εμπεριέχει υβριστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό και προσβλητικό χαρακτήρα που μειώνει, μεταξύ άλλων, την αξιοπρέπεια της συγκεκριμένης Βουλεύτριας.

Θαυμάστε τί αίσθηση δικαίου διαθέτουν οι ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, οι οποίοι έσπευσαν να με κατακεραυνώσουν και να με καταδικάσουν ΧΩΡΙΣ την διεξαγωγή οιασδήποτε έρευνας ή δίκης, έστω και σαν αυτές που γίνονται σε ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ.

Τόσο ήταν το πάθος της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΞΕΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ εναντίον μου, που περιφερόταν στα κανάλια και με αποκαλούσε ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ!

Υ.Γ

Σε συνεννόηση με τους δικηγόρους μου θα κινηθώ νομικά εναντίον της εκπροσώπου τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού ΞΕΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ κι εναντίον οιουδήποτε άλλου κριθεί αναγκαίο.

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ζυρίχη, Ελβετία: Αεροφωτογραφία του Γάλλου καλλιτέχνη της γης Guillaume Legros, γνωστού ως Saype, από το έργο του "Bright Dreams" στο Irchelpark. Δημιουργημένο με φιλική προς το περιβάλλον μπογιά, το έργο δείχνει ένα κορίτσι περιτριγυρισμένο από διάφορα σύμβολα που παραπέμπουν στη διάσωση στη θάλασσα, σε υποστήριξη της ανθρωπιστικής ΜΚΟ SOS Mediterranee Switzerland. Guillaume Legros AKA as Saype/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

3.000 περιοχές των ΗΠΑ είναι ανεπανόρθωτα μολυσμένες, λόγω των πυρηνικών που παρασκευάστηκαν εκεί!

Σήμερα


Τετάρτη
22
Μαΐου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας

Γιορτάζουν : Αιμίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλιος, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

337
Ο Μέγας Κωνσταντίνος πεθαίνει στην Νικομήδεια της Μικράς Ασίας.
1762
Πόλεμος των Ρόδων: ο Ριχάρδος της Υόρκης νικά και αιχμαλωτίζει το βασιλιά Ερρίκο ΣΤ της Αγγλίας.
1939
Ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Μπενίτο Μουσολίνι υπογράφουν τη συμμαχία τους
1947
Τίθεται σε ισχύ νόμος στις Ηνωμένες Πολιτείες για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα και την Τουρκία με σκοπό την ανάσχεση του κομμουνισμού, ο οποίος θα γίνει ευρύτερα γνωστός ως Δόγμα Τρούμαν.
1960
Στη νότιο Χιλή σημειώνεται ο ισχυρότερος σεισμός που έχει καταγραφεί, 9,5 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy