Ο Θεμιστοκλέους κινείται νομικά εναντίον της Ξένιας Κωνσταντίνου


Τον έβριζε στα κανάλια λέει ο Βουλευτής Λεμεσού...

 

«Χεσμένη την έχει...» την Επιτροπή Δεοντολογίας...!

 

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:

“Η Επιτροπή, διαπιστώνοντας ότι το συμβάν σημειώθηκε εκτός Βουλής και εν πάση περιπτώσει εκτός του πλαισίου άσκησης των καθηκόντων του κ. Θεμιστοκλέους, όπως σχετικά προβλέπεται από τον Κώδικα Δεοντολογίας για τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων δεν εντέλλεται να προχωρήσει στην εξέταση της υπό αναφορά καταγγελίας, κατά τα προβλεπόμενα στον Κώδικα Δεοντολογίας”.

“Παρά ταύτα, η Επιτροπή, ομόφωνα, καταδικάζει την ανάρτηση του Βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία εμπεριέχει υβριστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό και προσβλητικό χαρακτήρα που μειώνει, μεταξύ άλλων, την αξιοπρέπεια της συγκεκριμένης Βουλεύτριας, καλώντας ταυτόχρονα τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν σε διερεύνηση του ενδεχομένου στοιχειοθέτησης αξιόποινης συμπεριφοράς εκ μέρους του κ. Ανδρέα Θεμιστοκλέους”.

“Η Επιτροπή Δεοντολογίας εντοπίζει παράλληλα την ανάγκη τροποποίησης του θεσμικού πλαισίου επί του οποίου βασίζονται οι πρόνοιες του συγκεκριμένου Κώδικα και για τον λόγο αυτό θα προχωρήσει άμεσα σε υποβολή εισηγήσεων για σκοπούς βελτίωσής”

ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ:

Επί μία εβδομάδα σε όλα τα κανάλια πολλοί βουλευτές και όχι μόνον, ελάμβαναν μέρος σε συζητήσεις που ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως αποσκοπούσαν στην ηθική και πολιτική μου εξόντωση.
Συζητήσεις που σε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑ!

Όλοι αυτοί, συνάδελφοι και μη, ανέλυαν με στόμφο μοναδικό και σπάνιο το τί επακριβώς προβλέπεται στον Κανονισμό Δεοντολογίας και μάλιστα ανέλυαν και τις προβλεπόμενες ποινές.

Κι ενώ άπαντες γνώριζαν ότι ο Κανονισμός Δεοντολογίας επί της καταγγελίας της συναδέλφου Ατταλίδου ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ, εν τούτοις συνέχιζαν να με σπιλώνουν χωρίς να ντρέπονται κι εχτές οι ίδιοι αυτοί τύποι εξέφραζαν την έκπληξή και την απογοήτευση τους για την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Πάμε τώρα να δούμε την ανακοίνωση της Επιτροπής, όχι για οτιδήποτε άλλο αλλά για να δείτε την ελαφρότητα, την ανευθυνότητα, την κουφότητα και τον αισχρό λαϊκισμό των μελών της.
Λοιπόν, η Επιτροπή αυτή δήλωσε αναρμόδια να ερευνήσει, να εξετάσει και να εκδικάσει την καταγγελία εναντίον μου, αλλά απεφάνθη ότι με ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ για το σχόλιο μου στο ΦΒ, διότι εμπεριέχει υβριστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό και προσβλητικό χαρακτήρα που μειώνει, μεταξύ άλλων, την αξιοπρέπεια της συγκεκριμένης Βουλεύτριας.

Θαυμάστε τί αίσθηση δικαίου διαθέτουν οι ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, οι οποίοι έσπευσαν να με κατακεραυνώσουν και να με καταδικάσουν ΧΩΡΙΣ την διεξαγωγή οιασδήποτε έρευνας ή δίκης, έστω και σαν αυτές που γίνονται σε ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ.

Τόσο ήταν το πάθος της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΞΕΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ εναντίον μου, που περιφερόταν στα κανάλια και με αποκαλούσε ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ!

Υ.Γ

Σε συνεννόηση με τους δικηγόρους μου θα κινηθώ νομικά εναντίον της εκπροσώπου τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού ΞΕΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ κι εναντίον οιουδήποτε άλλου κριθεί αναγκαίο.

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βαλτιμόρη, Μέριλαντ: Η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key αφού ένα πλοίο με κοντέινερ την χτύπησε. Μια ομάδα δυτών προσπαθούσε να εντοπίσει τουλάχιστον επτά άτομα που πιστεύεται ότι έπεσαν στον ποταμό Patapsco ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης. Jim Lo Scalzo/EPA

Ήξερες ότι...

Η εγκληματική οργάνωση Ndrangheta (Ντραγκέτα), που δρα στην Καλαβρία της Ιταλίας, οφείλει το όνομά της στην ελληνική λέξη ανδραγάθημα.

Σήμερα


Πέμπτη
28
Μαρτίου
2024

Γιορτάζουν : Κανένας

1566
Ιδρύεται η πόλη της Βαλέτα στη Μάλτα από τους Ιππότες του Αγίου Ιωάννη.
1802
Ο Χάινριχ Όλμπερς ανακαλύπτει τον αστεροειδή 2 Παλλάς, τον δεύτερο αστεροειδή που ανακαλύφθηκε ποτέ.
1930
Η Κωνσταντινούπολη και η Άγκυρα αλλάζουν το όνομα τους σε Ισταμπούλ και Άνκαρα.
1953
Στο Ισραήλ ο ηγέτης του κόμματος Καντίμα Εχούντ Ολμέρτ κερδίζει τις εκλογές.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy