Ο Θεμιστοκλέους κινείται νομικά εναντίον της Ξένιας Κωνσταντίνου


Τον έβριζε στα κανάλια λέει ο Βουλευτής Λεμεσού...

 

«Χεσμένη την έχει...» την Επιτροπή Δεοντολογίας...!

 

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:

“Η Επιτροπή, διαπιστώνοντας ότι το συμβάν σημειώθηκε εκτός Βουλής και εν πάση περιπτώσει εκτός του πλαισίου άσκησης των καθηκόντων του κ. Θεμιστοκλέους, όπως σχετικά προβλέπεται από τον Κώδικα Δεοντολογίας για τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων δεν εντέλλεται να προχωρήσει στην εξέταση της υπό αναφορά καταγγελίας, κατά τα προβλεπόμενα στον Κώδικα Δεοντολογίας”.

“Παρά ταύτα, η Επιτροπή, ομόφωνα, καταδικάζει την ανάρτηση του Βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία εμπεριέχει υβριστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό και προσβλητικό χαρακτήρα που μειώνει, μεταξύ άλλων, την αξιοπρέπεια της συγκεκριμένης Βουλεύτριας, καλώντας ταυτόχρονα τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν σε διερεύνηση του ενδεχομένου στοιχειοθέτησης αξιόποινης συμπεριφοράς εκ μέρους του κ. Ανδρέα Θεμιστοκλέους”.

“Η Επιτροπή Δεοντολογίας εντοπίζει παράλληλα την ανάγκη τροποποίησης του θεσμικού πλαισίου επί του οποίου βασίζονται οι πρόνοιες του συγκεκριμένου Κώδικα και για τον λόγο αυτό θα προχωρήσει άμεσα σε υποβολή εισηγήσεων για σκοπούς βελτίωσής”

ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ:

Επί μία εβδομάδα σε όλα τα κανάλια πολλοί βουλευτές και όχι μόνον, ελάμβαναν μέρος σε συζητήσεις που ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως αποσκοπούσαν στην ηθική και πολιτική μου εξόντωση.
Συζητήσεις που σε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑ!

Όλοι αυτοί, συνάδελφοι και μη, ανέλυαν με στόμφο μοναδικό και σπάνιο το τί επακριβώς προβλέπεται στον Κανονισμό Δεοντολογίας και μάλιστα ανέλυαν και τις προβλεπόμενες ποινές.

Κι ενώ άπαντες γνώριζαν ότι ο Κανονισμός Δεοντολογίας επί της καταγγελίας της συναδέλφου Ατταλίδου ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ, εν τούτοις συνέχιζαν να με σπιλώνουν χωρίς να ντρέπονται κι εχτές οι ίδιοι αυτοί τύποι εξέφραζαν την έκπληξή και την απογοήτευση τους για την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Πάμε τώρα να δούμε την ανακοίνωση της Επιτροπής, όχι για οτιδήποτε άλλο αλλά για να δείτε την ελαφρότητα, την ανευθυνότητα, την κουφότητα και τον αισχρό λαϊκισμό των μελών της.
Λοιπόν, η Επιτροπή αυτή δήλωσε αναρμόδια να ερευνήσει, να εξετάσει και να εκδικάσει την καταγγελία εναντίον μου, αλλά απεφάνθη ότι με ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ για το σχόλιο μου στο ΦΒ, διότι εμπεριέχει υβριστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό και προσβλητικό χαρακτήρα που μειώνει, μεταξύ άλλων, την αξιοπρέπεια της συγκεκριμένης Βουλεύτριας.

Θαυμάστε τί αίσθηση δικαίου διαθέτουν οι ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, οι οποίοι έσπευσαν να με κατακεραυνώσουν και να με καταδικάσουν ΧΩΡΙΣ την διεξαγωγή οιασδήποτε έρευνας ή δίκης, έστω και σαν αυτές που γίνονται σε ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ.

Τόσο ήταν το πάθος της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΞΕΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ εναντίον μου, που περιφερόταν στα κανάλια και με αποκαλούσε ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ!

Υ.Γ

Σε συνεννόηση με τους δικηγόρους μου θα κινηθώ νομικά εναντίον της εκπροσώπου τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού ΞΕΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ κι εναντίον οιουδήποτε άλλου κριθεί αναγκαίο.

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Με χάντρες μία μία είναι φτιαγμένος ο Γκανές με το κεφάλι ελέφαντα.Δέκα ημέρες τον γιορτάζουν σε όλη την Ινδία. Αφορμή τα γενέθλιά του όπου είδωλά του κατασκευάζονται λίγο πριν βυθιστούν μαζί με τους πιστούς στο νερό.EPA/DIVYAKANT SOLANKI

Ήξερες ότι...

Τα εξειδικευμένα μαγαζιά προφυλακτικών εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Άμστερνταμ, το 1700. Μέχρι τα μέσα του αιώνα η μόδα είχε μεταφερθεί στο Λονδίνο, όπου τα πολυτερέστερα καταστήματα πουλούσαν αρωματισμένα προφυλακτικά, σχηματισμένα πάνω σε γυάλινα καλούπια.

Σήμερα


Κυριακή
1
Οκτωβρίου
2023
Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Παγκόσμια Ημέρα Χορτοφαγίας

Γιορτάζουν :Ανανίας, Νίνος, Θηρεσία, Ρωμανός, Ρωμάνα, Ρωμανή

331 π.Χ.
Ο Μέγας Αλέξανδρος νικά στα Γαυγάμηλα τον βασιλέα των Περσών Δαρείο.
1574
Καταιγίδα στο Λέιντεν της Ολλανδίας. Πνίγονται 20.000 Ισπανοί στρατιώτες.
1795
Η Γαλλία κατακτάει το Βέλγιο.
1931
Το ισπανικό Κοινοβούλιο χορηγεί δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες
1949
Ο Μάο τσε Τουνγκ ανακηρύσσει τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας (εθνική εορτή) , έπειτα από αγώνες 2 ετών κατά των εθνικιστών του Τσανγκ Κάι Σεκ, ο οποίος καταφεύγει στην Ταϊβάν
1958
Εγκαινιάζεται η διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ, η NASA
1960
Η Κύπρος γίνεται ανεξάρτητη δημοκρατία (εθνική εορτή)
1963
Η Νιγηρία γίνεται δημοκρατία (εθνική εορτή). Πρώτος Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Ναμντί Αζικίουε
1976
Στο Μεξικό, ο τυφώνας Λίζι σκοτώνει 2.500, τραυματίζει 14.000 και αφήνει 40.000 αστέγους

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy