«Μόνο αν μου κτυπήσουν με τη χούφτα του σιήρου θα πέσω, αφιερωμένη στον πατέρα του Καραμανώλη»

 


«Μόνο αν μου κτυπήσουν με τη χούφτα του σιήρου θα πέσω, αφιερωμένη στον πατέρα του Καραμανώλη»

Ικανοποίηση στη Δόξα, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ και την παραμονή της ομάδας στην πρώτη Κατηγορία.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου αφιέρωσε την παραμονή στον πατέρα του Ανδρέα Καραμανώλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision ο πρόεδρος της Δόξας ανέφερε πως, «αυτή η ομάδα έχει σκληρό μέταλλο. Είμαστε πολύ σκληροί για να πεθάνουμε. Μου έλεγαν αρκετοί ότι θα υποβιβαστούμε.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Σανγκάη, Κίνα: Πλήθος τουριστών επισκέπτεται το νέο flagship κατάστημα του Louis Vuitton, με σχεδίαση που θυμίζει πλοίο και προσφέρει εμπειρίες αγορών, γαστρονομίας και πολιτισμού. VCG/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου στο ηλιακό μας σύστημα είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη!

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
3
Ιουλίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Συνεταιρισμών

Γιορτάζουν : Κανένας

324
Ο Μέγας Κωνσταντίνος νικά στη Μάχη της Αδριανούπολης τον Λικίνιο, ο οποίος διαφεύγει στο Βυζάντιο.
1608
Ο Γάλλος εξερευνητής Σαμουέλ ντε Σαμπλαίν ιδρύει την Πόλη του Κεμπέκ.
1863
Κατά την τρίτη μέρα της Μάχης του Γκέτυσμπεργκ, αποτυγχάνει η τελευταία προσπάθεια του στρατηγού των Νοτίων, Ρόμπερτ Λη, να διασπάσει τις γραμμές του μετώπου των Βορείων, με αποτέλεσμα να τερματιστεί η πιο σημαντική μάχη του Αμερικανικού Εμφυλίου.
1990
Η Λευκορωσία κηρύσσει την ανεξαρτησία της από την Ε.Σ.Σ.Δ..