Καταδικάζει Θεμιστοκλέους ο ΔΗΣΥ - «Με τις συνεχείς προσβλητικές αναρτήσεις του υποβιβάζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής»


Καταδικάζει Θεμιστοκλέους ο ΔΗΣΥ - «Με τις συνεχείς προσβλητικές αναρτήσεις του υποβιβάζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής»

Το χυδαίο σχόλιο του Βουλευτή Αντρέα Θεμιστοκλέους κατά της Βουλεύτριας Αλεξάνδρας Ατταλίδου καταδικάζει, με ανακοίνωση του, ο ΔΗΣΥ.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δημοκρατικός Συναγερμός καταδικάζει το απαράδεκτο και χυδαίο σχόλιο ανεξάρτητου Βουλευτή εις βάρος Bουλεύτριας συναδέλφου του. Ο κ. Θεμιστοκλέους οφείλει επιτέλους να κατανοήσει ότι με τις συνεχείς σεξιστικές, προσβλητικές και υποτιμητικές αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πέραν της προσωπικής προσβολής υποβιβάζει και το επίπεδο της πολιτικής ζωής».

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Nashville, Τενεσί: Ακτιβιστές για τη μεταρρύθμιση των όπλων συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα της γερουσίας της πολιτείας για να διαμαρτυρηθούν ενάντια σε ένα μέτρο που θα εξουσιοδοτούσε δασκάλους, διευθυντές και άλλο προσωπικό των σχολείων να φέρουν κρυφά όπλο στους χώρους του σχολείου. Seth Herald/Reuters

Ήξερες ότι...

Ο Τόμας Έντισον, ο εφευρέτης της ηλεκτρικής λάμπας, φοβόταν το σκοτάδι!

Σήμερα


Σάββατο
13
Απριλίου
2024

Γιορτάζουν : Γερόντιος

1204
Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Φράγκους.
1924
Ιδρύεται η ομάδα Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως γνωστή σαν ΑΕΚ.
2000
Ο Κώστας Σημίτης ορκίζεται για τρίτη φορά πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy