Απαντά για την υπόθεση Κενάν η Προκοπίου-«Ούτε έχω δικαιοδοσία, ούτε μπορώ να παρέμβω στην απόφαση του Ανώτατου»


Απαντά για την υπόθεση Κενάν η Προκοπίου-«Ούτε έχω δικαιοδοσία, ούτε μπορώ να παρέμβω στην απόφαση του Ανώτατου»

Ούτε έχει τέτοια δικαιοδοσία και ούτε προτίθεται να παρέμβει με οποιοδήποτε τρόπο στις εξουσίες τους Ανώτατου Δικαστηρίου, απάντησε η υπουργός Δικαιοσύνης, Άννα Προκοπίου, έπειτα από την ανοικτή επιστολή που απέστειλαν πολιτικά πρόσωπα ζητώντας της να διακόψει τη δίωξη του Κούρδου αγωνιστή, Κενάν Αγιάζ, ο οποίος βρίσκεται υπό καθεστώς απομόνωσης στις Κεντρικές φυλακές και στην δέκατη μέρα απεργίας πείνας, εν αναμονή της απόφασης του Ανώτατου.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λαντερνώ, Γαλλία: Άνθρωποι ντυμένοι Στρουμφ συμμετέχουν σε μια προσπάθεια κατάρριψης του παγκόσμιου ρεκόρ για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Στρουμφ. Fred Tanneau/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τα M&Ms φτιάχτηκαν από τον Φράνκλιν Μαρς το 1940 για να μπορούν οι στρατιώτες να τρώνε σοκολάτα χωρίς να κολλάνε τα χέρια τους.

Σήμερα


Τρίτη
20
Μαΐου
2025

Γιορτάζουν :Θαλλελαίος, Θαλής, Λύδια, Λήδα, Λύδα

1498
Ο Πορτογάλος εξερευνητής Βάσκο ντα Γκάμα φτάνει στην Καλικούτ της Ινδίας, ανοίγοντας το εμπόριο δια θαλάσσης με την Άπω Ανατολή.
1867
Η Βασίλισσα Βικτώρια θέτει το θεμέλιο λίθο του Royal Albert Hall.
1902
Η Κούβα αποκτά την ανεξαρτησία της από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
1927
Ο Τσαρλς Λίντμπεργκ επιχειρεί την πρώτη υπερατλαντική πτήση χωρίς ενδιάμεση στάση, από τη Νέα Υόρκη, με προορισμό το Παρίσι.
2002
Το Ανατολικό Τιμόρ αποκτά την ανεξαρτησία του από την Ινδονησία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy