Στα «αζήτητα» η δίκη για τις ευθύνες για τον θάνατο του Στυλιανού που έφυγε το 2019


Στα «αζήτητα» η δίκη για τις ευθύνες για τον θάνατο του Στυλιανού που έφυγε το 2019

Tέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του 14χρονου Στυλιανού έπειτα από απονενοημένη πράξη και δύο χρόνια αφότου η Νομική Υπηρεσία αποφάσισε την ποινική δίωξη δώδεκα προσώπων για την υπόθεση, η εκδίκασή της ακόμα δεν έχει ξεκινήσει, ενώ είναι άγνωστος ακόμα ο χρόνος που θα οριστεί η υπόθεση για ακρόαση ενώπιον Δικαστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δώδεκα λειτουργοί και αστυνομικοί διώκονται ποινικά για το θάνατο του Στυλιανού

Μπορεί να έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μεντόν, Γαλλία: Επισκέπτες παρατηρούν ένα γλυπτό φτιαγμένο από πορτοκάλια και λεμόνια στο 91ο Φεστιβάλ Λεμονιού. Το φετινό θέμα είναι «Ταξίδι στα αστέρια». Sébastien Nogier/EPA

Ήξερες ότι...

Η πρώτη νησίδα ασφαλείας σε δρόμο κατασκευάστηκε με δικά του έξοδα από τον Συνταγματάρχη Pierrepoint, έξω από τη λέσχη του στο Λονδίνο. Σκοτώθηκε, στην προσπάθειά του να περάσει τη νησίδα.

Σήμερα


Πέμπτη
20
Φεβρουαρίου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1857
Τερματίζεται η αγγλογαλλική κατοχή Αθηνών-Πειραιώς, η οποία έγινε με πρόσχημα εξαναγκασμού της Ελλάδος σε ουδετερότητα κατά τον ρωσοτουρκικό πόλεμο.
1872
Εγκαίνια του Metropolitan Museum of Art στη Νέα Υόρκη.
1913
Οι Βούλγαροι επιτίθενται αιφνιδιαστικά κατά της Νιγρίτας, αλλά μετά από τριήμερο αγώνα, υποχρεώνονται να υποχωρήσουν προς τις Σέρρες. (Αρχή Β Βαλκανικού Πολέμου.)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy