Είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του ο Περικλέους-Μαρτυρία «καίει» τον 25χρονο

 


Είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του ο Περικλ&

Φόβους για τη ζωή του φέρεται να είχε εκφράσει ο 31χρονος Άγγελος Περικλέους, ο οποίος έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, από την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, ενώ φέρεται να είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με τον 25χρονο, που συνελήφθη χθες και τέθηκε σήμερα υπό 8ήμερη προσωποκράτηση.

Σε δηλώσεις του στην ΑΔΕ Λεμεσού, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού ανέφερε πως «από τις μέχρι στιγμής

Διαβάστε Περισσότερα...





Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ιμπαντάν, Νιγηρία: Οι δίδυμες αδελφές Τάιγουο και Κεχίντε Αντεντιράν και οι δίδυμοι αδελφοί Τάιγουο και Κεχίντε Ογκουντόγε ποζάρουν για φωτογραφία στη δεξίωση του γάμου τους. Olympia de Maismont/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Πάνω από 2.500 αριστερόχειρες σκοτώνονται κατά τη διάρκεια ενός έτους από τη χρήση προϊόντων για δεξιόχειρες!

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
23
Ιουνίου
2026

Γιορτάζουν : Κανένας

1894
Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ιδρύεται στο Παρίσι, έπειτα από την πρωτοβουλία του Πιέρ ντε Κουμπερτέν.
1956
Ο Γκαμάλ Άμπντελ Νάσερ εκλέγεται πρόεδρος της Αιγύπτου.
1990
H Μολδαβία κηρύσσει την ανεξαρτησία της από την ΕΣΣΔ.
1996
Ο αναρχικός Χριστόφορος Μαρίνος βρίσκεται νεκρός από βολή πυροβόλου όπλου στην καμπίνα 53 του πλοίου Πήγασος. Κατά μία εκδοχή πρόκειται για αυτοκτονία, κατά άλλη σκοτώθηκε από τις ειδικές δυνάμεις που ανέβηκαν στο πλοίο για να τον συλλάβουν.