«Πήγα στον ανακριτή για να δει τη μάνα ενός παιδιού που χάθηκε...»


«Πήγα στον ανακριτή για να δει τη μάνα ενός παιδιού που χάθηκε...»

Η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της Μάρθης, της 20χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στο μοιραίο τρένο, μοιράστηκε τον πόνο αλλά και τους προβληματισμούς της αναφορικά με την υπόθεση των Τεμπών, ζητώντας πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και απόδοση ευθυνών όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κυρία Καρυστιανού είπε πως «ζητάμε το αυτονόητο, να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί όπου πρέπει. Οι ευθύνες είναι πολύ

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λωρίδα της Γάζας: Φωτογραφία που τραβήχτηκε από την ισραηλινή πλευρά των συνόρων με τη Γάζα δείχνει κατεστραμμένα κτίρια στον βόρειο τομέα της πολιορκημένης παλαιστινιακής περιοχής. Jack Guez/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι ο αρακάς.

Σήμερα


Κυριακή
25
Μαΐου
2025

Γιορτάζουν : Κανένας

1521
Τερματίζεται η Δίαιτα της Βορμς όταν ο Κάρολος Ε, αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εκδίδει το Ένδικτο της Βορμς με το οποίο κρίνει παράνομο τον Μαρτίνο Λούθηρο.
1925
Η «Δίκη των Πιθήκων» στις ΗΠΑ: Ο Τζον Σκόουπς καταδικάζεται επειδή δίδασκε τη Θεωρία της Εξελίξεως του Δαρβίνου στο σχολείο.
1973
Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO, για να αντισταθεί στην στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy