«Νεκρό» το νοσοκομείο στην Αθηένου- Κόστισε 4 εκατομμύρια ευρώ (vid)


«Νεκρό» το νοσοκομείο στην Αθηένου ; Κόστισε

Παραμένει κλειστό μετά από τρία χρόνια το νοσοκομείο στην Αθηένου, ανέφερε στο Πρωτοσέλιδο ο δήμαρχος του δήμου, Κυριάκος Καρεκλάς.

Ο δήμαρχος Αθηένου τόνισε ότι «είμαστε πολύ απογοητευμένοι είναι μερικά χρόνια που έχει τελειώσει το νοσοκομείο μας, είναι εκεί και υπολειτουργεί. Όσες προσπάθειες και αν κάναμε μέχρι σήμερα». Να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο κόστισε συνολικά τέσσερα εκατομμύρια και δεν έχει εκμεταλλευτεί όπως θα έπρεπε.

Το κτίριο αποφασίστηκε να χτιστεί πριν το

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πιπεριές διαστήματος. Με σπάνια ονομασία προέλευσης είναι οι πιπεριές της φωτογραφίας. Οι αστροναύτες (από αριστερά)Mark Vande Hei, Shane Kimbrough, Akihiko Hoshide και Megan McArthur, ποζάρουν χαμογελαστοί με την πρώτη σοδειά τους στο εργαστήριο Plant Habitat-04 και στο πλαίσιο της Nasa, Deep Space Food Challenge. H Nasa έχει σκοπό όχι μόνο να εμπλουτίσει το φαγητό των αστροναυτών για όσο χρόνο βρίσκονται στο διάστημα αλλά στοχεύει και πιο μακριά, σε αποστολές όπως η κατοίκιση της Σελήνης ή ένα ταξίδι στο Αρη ή ποιός ξέρει ακόμη πιο μακριά. NASA/Handout via REUTERS

Ήξερες ότι...

Η χαμηλότερη θερμοκρασία που σημειώθηκε ποτέ στη γη είναι -89,2 βαθμούς Κελσίου, στην Ανταρκτική το 1983.

Σήμερα


Παρασκευή
2
Ιουνίου
2023

Γιορτάζουν : Νικηφόρος, Νικηφορία, Νικηφόρα, Νεφέλη

1896
Ο Γουλιέλμο Μαρκόνι παίρνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το ραδιόφωνο.
1932
Στο Μπαχρέιν, Νεοζηλανδός μηχανικός βρίσκει για πρώτη φορά πετρέλαιο.
1946
Οι Ιταλοί επιλέγουν με δημοψήφισμα τη μετατροπή του πολιτεύματος από μοναρχία σε δημοκρατία και ο βασιλιάς Ουμβέρτος Β εξορίζεται.
1952
Ξεκινά η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο Κεμπέκ του Καναδά η οποία είναι η πρώτη, που μεταδίδεται τηλεοπτικά σε όλο τον κόσμο. Την ίδια ημέρα, γίνεται και η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της Eurovision.
1953
Πραγματοποιείται η στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ Β της Αγγλίας και η οποία είναι η πρώτη που μεταδίδεται τηλεοπτικά σε όλο τον κόσμο.
1995
Στην Κύπρο, αντιδράσεις προκαλεί έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου υπογραμμίζεται η θετική παρουσίαση της Τουρκίας ως προς στις προσπάθειες, που καταβάλλει για την επίλυση του Κυπριακού.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy