Επίσημη πρώτη για το Λεμεσιανό Καρναβάλι-Υποκλίνεται στον «Βασιλιά της φλόγας»

 


Επίσημη πρώτη για το Λεμεσιανό Καρναβάλι ;Υποκ&lam

Στους τρελούς ρυθμούς του καρναβαλιού επιστρέφει η Λεμεσός, η οποία υποκλίνεται το βράδυ στο νέο της «Βασιλιά της φλόγας», που θα στεφθεί στις 19:00 στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο).

Ο Δήμος Λεμεσού υπόσχεται, σύμφωνα με το Δήμαρχο Νίκο Νικολαΐδη, ένα αξέχαστο 11ήμερο γλέντι, μετά από δυο χρόνια περιοριστικών μέτρων της πανδημίας και καλεί τον κόσμο να επισκεφθεί τη Λεμεσό και να γιορτάσει, με χορό και τραγούδι, το μεγάλο Λεμεσιανό Καρναβάλι.

 

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τζαμπάλια, Γάζα: Κατεστραμμένα κτίρια στην Τζαμπάλια, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Majdi Fathi/NurPhoto/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Ο κοντύτερος άνθρωπος που κατοίκησε επί της Γης ήταν ο νεπαλέζος αγρότης Τσάντρα Μπαχαντούρ Ντάνγκι. Είχε ύψος 0,546 μ., ζύγιζε 15 κιλά και φυσικά αποτελούσε επίλεκτο μέλος των Ρεκόρ Γκίνες.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
10
Δεκεμβρίου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Παγκόσμια Ημέρα Ιδιοκτησίας

Γιορτάζουν : Κανένας

1520
Ο Μαρτίνος Λούθηρος καίει δημόσια την Παπική Βούλα Exsurge Domine, η οποία καταδίκαζε τις θέσεις του και τον καλούσε να τις αποκηρύξει.
1893
Ο Χαρίλαος Τρικούπης "πιστώνεται" στη Βουλή των Ελλήνων την ιστορική φράση "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν".
1901
Απονεμήθηκαν τα πρώτα Βραβεία Νόμπελ.
1941
Β Παγκόσμιος Πόλεμος: Μάχη των Φιλιππίνων.
1948
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ψηφίζει την Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.