fbpx

TOPOS: αρχιτεκτονική αρτιότητα και αισθητική που ξεχωρίζει


Αρχιτεκτονικό αριστούργημα που εμπλουτίζει και διαφοροποιεί ακόμη περισσότερο την πολυβραβευμένη συλλογή κατοικιών του MINTHIS, αποτελεί η νέα σειρά τυπολογιών με την ονομασία TOPOS, που ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία Pafilia Property Developers.

 

Για ακόμη μια φορά, η Pafilia, με την αρτιότητα, την καινοτομία, την αισθητική και τη δημιουργικότητα του σχεδιασμού της, πρωτοπορεί, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη της αρχιτεκτονικής στην Κύπρο.

Οι κατασκευαστικές καινοτομίες που εισάγει ο σχεδιασμός του TOPOS, επιτρέπουν μεγάλους ανοικτούς χώρους με καθαρές γραμμές και μεγάλα ανοίγματα, προσφέροντας έτσι μια ανεπανάληπτη ευελιξία χρήσης και απόλαυσης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων αλλά και απρόσκοπτη θέα στην απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου της περιοχής. Υλικά όπως το ξύλο στις οροφές, και η φυσική πέτρα στο τζάκι και στα πατώματα, κυριαρχούν, και προσφέρουν μια αίσθηση θαλπωρής και ζεστασιάς ενώ αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την αίσθηση του γήινου περιβάλλοντος.

Nimbus pool

Είναι εξάλλου γνωστό, ότι η Pafilia επενδύει συνεχώς στην εξέλιξη και ανανέωση του χαρτοφυλακίου της, συνάπτοντας συνεργασίες με διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικά γραφεία, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αισθητική, την καινοτομία και το ελαφρύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα του σχεδιασμού τους. Άλλωστε, αυτός ο δροσερός αέρας ανανέωσης, εμπλουτισμού και διαφοροποίησης είναι και ο λόγος που το MINTHIS ωριμάζει σαν θέρετρο και δεν γερνάει στο πέρασμα των χρόνων.

Από τα αρχικά στάδια, στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός έργου που να ξεχωρίζει για την ποιότητα και τον χαρακτήρα του σχεδιασμού του και που να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και ένα ξεχωριστό τρόπο ζωής, σημείωσε αναφερόμενος στο MINTHIS, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Pafilia, Δημήτρης Ασσιώτης.  Όλες οι σειρές τυπολογιών, πρόσθεσε ο κ. Ασσιώτης, φέρουν τα δικά τους διακριτά χαρακτηριστικά διαφοροποιώντας ακόμη περισσότερο την πολυβραβευμένη συλλογή κατοικιών του MINTHIS, ενώ παράλληλα διατηρούν το αρχιτεκτονικό DNA του θερέτρου, με στοιχεία όπως το φως, τα ακούσματα και ο καθαρός αέρας να κυριαρχούν, αναδεικνύοντας έτσι τη φύση ως πολυτέλεια στο χώρο.

Topos Alto Design

Σύντομα, το MINTHIS θα εισέλθει σε μια νέα συναρπαστική εποχή παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, καθώς τις πολυτελείς επαύλεις, βίλλες και σουίτες, θα πλαισιώνουν μια πολυμορφική πλατεία με εστιατόρια, μπαρ, γκαλερί και επώνυμα καταστήματα, αθλητικό κέντρο με γήπεδα τένις, γήπεδο γκολφ 18 οπών, εσωτερικοί και εξωτερικοί παιδότοποι και ένα υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας.

Το TOPOS, αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη ξεχωριστή συλλογή κατοικιών του MINTHIS, ενώ εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το ποιοτικό χαρτοφυλάκιο της Pafilia, το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει το ONE, το υψηλότερο παραλιακό κτίριο στην Ευρώπη, και το ΝΕΟ, ένα εντυπωσιακό αστικό θέρετρο τεσσάρων ψηλών κτιρίων στην καρδιά της Λεμεσού. Έργα όπως το ONE, το ΝΕΟ και το MINTHIS, απεικονίζουν την πρόοδο και την εξέλιξη των οικιστικών αναπτύξεων στην Κύπρο και την καινοτόμο προσέγγιση της εταιρείας στον τομέα των ακινήτων. Παράλληλα, αναδεικνύουν την πρωτοπορία της Pafilia στη δημιουργία προορισμών παγκόσμιας κλάσης και ποιότητας που προσφέρουν ένα μοναδικό τρόπος ζωής.

Topos Alto Front Entrance

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Θα μπορούσε να είναι ένα τεστ με την ερώτηση «Τι είναι παράξενο στην εικόνα;». Πόσοι από εσάς θα δείτε με την πρώτη ματιά την κίνηση του Πάπα να κλείσει μόνος του την πόρτα του αυτοκινήτου; Σας φαίνεται κοινό; Και όμως δεν είναι, μάλιστα δεν είναι για κανέναν πολιτικό ή δημόσιο πρόσωπο. Είναι όμως για τον Πάπα Φραγκίσκο και είναι ένας από τους λόγους που έχει τόσο μεγάλη απήχηση και είναι τόσο αγαπητός. EPA/ALESSANDRO DI MEO

Ήξερες ότι...

Στη Δανία το 2,6% των παιδιών γεννιούνται με εξωσωματική γονιμοποίηση.

Σήμερα


Δευτέρα
28
Σεπτεμβρίου
2020
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Λύσσας

Γιορτάζουν : Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

1820
Η ντομάτα αποδεικνύεται δημόσια ασφαλής όταν ο Ρόμπερτ Τζόνσον τρώει 24 κιλά ντομάτες στο Σάλεμ της Μασσαχουσέτης.
1823
Ο Λέων ΙΒ εκλέγεται Πάπας.
1867
Το Τορόντο γίνεται πρωτεύουσα του Οντάριο.
1960
Το Μάλι εντάσσεται στον ΟΗΕ.
1974
Καθιερώνεται με νόμο η δημοτική γλώσσα στα ελληνικά δημοτικά σχολεία
1994
Από βύθιση του υπερωκεάνιου «Εσθονία» λόγω εισόδου νερού από την μπουκαπόρτα πνίγονται στη Βαλτική 852 άτομα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy