R. Attard: Στο κατώφλι του 2025 οι απαιτήσεις μεγαλώνουν
Δραστηριοποιούμαστε σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο τομέα με προκλήσεις, καθώς και ευκαιρίες που διαμορφώνουν συνεχώς τις εργασίες μας υπογραμμίζει, στο Economy Today, ο Ronald Attard, Country Managing Partner της EY Κύπρου.
Κάιρο, Αίγυπτος: Ένα από τα τέσσερα χάλκινα αγάλματα λιονταριών που βρίσκονται στο τέλος της εμβληματικής γέφυρας Κάσρ Ελ Νιλ, η οποία συνδέει την κεντρική πλατεία Ταχρίρ με το νησί Ζαμαλέκ (στο βάθος). Αντιπροσωπείες από τη Χαμάς, το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Αίγυπτο για συνομιλίες. Khaled Desouki/AFP/Getty Images
Ήξερες ότι...
«Θα είναι σαν να πάτε βόλτα στην εξοχή. Δεν θα χρειαστείτε καν όπλα» ήταν τα λόγια ενός εκ των διοικητών των συμμαχικών δυνάμεων, στη μάχη του Σομ, το 1916. Σε λιγότερο από μία ώρα, οι απώλειες των συμμάχων είχαν φτάσει τους 57.470 άντρες.