Λεμεσός: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας


astinomiaΣε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί στην περιοχή της Γερμασόγειας. Στο σημείο έσπευσεν μέλη της Αστυνομίας και απέκλεισαν τη σκηνή, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη: Διαδηλωτές κρατούν πορτρέτα σχεδόν 200 αγνοουμένων, οι οποίοι εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας στρατιωτικής δικτατορίας στη χώρα, την περίοδο 1973–1985. Dante Fernandez/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Τα μαντίλια τσέπης «Puffs» δεν είχαν τις αναμενόμενες πωλήσεις στη Γερμανία, γιατί «puffs» στα γερμανικά σημαίνει «οίκος ανοχής».

Σήμερα


Πέμπτη
22
Μαΐου
2025
Παγκόσμια Ημέρα Βιοποικιλότητας

Γιορτάζουν : Αιμίλιος, Αιμιλία, Έμυ, Εμιλία, Έμιλυ, Έμμα, Μίλιος, Μίλια, Κόδρος, Κόδρα

337
Ο Μέγας Κωνσταντίνος πεθαίνει στην Νικομήδεια της Μικράς Ασίας.
1762
Πόλεμος των Ρόδων: ο Ριχάρδος της Υόρκης νικά και αιχμαλωτίζει το βασιλιά Ερρίκο ΣΤ της Αγγλίας.
1939
Ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Μπενίτο Μουσολίνι υπογράφουν τη συμμαχία τους
1947
Τίθεται σε ισχύ νόμος στις Ηνωμένες Πολιτείες για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα και την Τουρκία με σκοπό την ανάσχεση του κομμουνισμού, ο οποίος θα γίνει ευρύτερα γνωστός ως Δόγμα Τρούμαν.
1960
Στη νότιο Χιλή σημειώνεται ο ισχυρότερος σεισμός που έχει καταγραφεί, 9,5 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy