Χριστοδουλίδης: «Ήμουν μέλος της κυβέρνησης, θεωρώ ότι δεν ήταν διεφθαρμένη» (βίντεο)


CaptureΤην κομματική του προέλευση αλλά και τη στήριξή του στην κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη, επαναβεβαίωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Sigma και παρά το γεγονός ότι ισχύριζεται πως πρόκειται για ανεξάρτητη υποψηφιότητα, ο κ. Χριστοδουλίδης ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι ανήκει στις τάξεις του Δημοκρατικού Συναγερμού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αν ξυπνούσα μια μέρα […]

Διαβάστε Περισσότερα...

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Στην δημοσιότητα βρέθηκαν και πάλι οι βίσονες για όλους τους λάθος λόγους καθώς δεύτερη επίθεση δέχθηκαν επισκέπτες του Yellowstone από τα τεράστια αυτά ζώα που κάθε λογική λέει να μην τα πλησιάζεις, ιδιαίτερα δε όταν βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον. (AP Photo/Matthew Brown)

Ήξερες ότι...

Το 1800, στην Αγγλία, όποιος επιχειρούσε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει καταδικαζόταν σε θανατική ποινή!

Σήμερα


Τετάρτη
6
Ιουλίου
2022

Γιορτάζουν : Κανένας

1483
O Ριχάρδος Γ γίνεται βασιλιάς της Αγγλίας.
1609
Στη Βοημία κατοχυρώνεται η ανεξιθρησκεία.
1785
Το δολάριο επιλέγεται ως η νομισματική μονάδα των Η.Π.Α.
1827
Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία υπογράφουν τη Συνθήκη του Λονδίνου για τη σύσταση ελληνικού κράτους. Στην Τουρκία επιβάλλεται η αποδοχή της Αυτονομίας της Ελλάδας, η προστασία των Ελλήνων και η διμερής κατάπαυση των εχθροπραξιών. Η μη συμμόρφωση της Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα την αποστολή των τριών Στόλων στα ελληνικά ύδατα και στη συνέχεια τη Ναυμαχία του Ναυαρίνου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy