Νέα εποχή για την κυπριακή τυπογραφία

Τα δύο μεγαλύτερα κυπριακά τυπογραφεία, PRINTCO και CASSOULIDES, προχωρούν σε συγχώνευση από την 1η Ιανουαρίου 2019 και εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στις εκτυπώσεις. Ενώνοντας τη σύγχρονη τεχνολογία και το προσωπικό τους, συνθέτοντας την πείρα και την τεχνογνωσία τους, ανοίγουν νέους δρόμους πρωτοπορίας στην κυπριακή τυπογραφία.

Οι δύο ιστορικοί εκτυπωτικοί οίκοι της Κύπρου έχουν μια μακρά ιστορία εκτύπωσης εφημερίδων, περιοδικών, βιβλίων, διαφημιστικών εντύπων και εκδόσεων, συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις της τεχνολογίας και των υλικών της κάθε εποχής. Η συγχώνευση τους αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στις εργασίες τους, επιτρέποντάς τους να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο.

Το τυπογραφείο Cassoulides έριξε το πρώτο μελάνι σε μηχανή εκτύπωσης το 1924 φτάνοντας σήμερα να ηγείται στον τομέα της επαγγελματικής εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών. Με τον πιο σύγχρονο διαθέσιμο εξοπλισμό και μια μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε είδους εκτύπωση, αποτελεί μια καινοτόμα επιχείρηση, με κύριο χαρακτηριστικό της την συνεχή εξέλιξη.

Η τυπογραφική εταιρεία Printco ιδρύθηκε το 1959, με σκοπό να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα των εκτυπώσεων μαζικής κυκλοφορίας. Η ανάπτυξη της υπήρξε ραγδαία και ο εξοπλισμός της ήρθε να καλύψει ένα ευρύτατο φάσμα εργασιών στην εκτύπωση εφημερίδων, περιοδικών, βιβλίων και διαφημιστικών εντύπων.

Σε μια εποχή που τα έντυπα αντιμετωπίζουν διεθνώς νέες προκλήσεις και οι απαιτήσεις για εξειδικευμένες εκδόσεις αυξάνονται, τα δύο τυπογραφεία αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επενδύσουν από κοινού στην ακόμη υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, προσβλέποντας σε περεταίρω ανάπτυξη και εξέλιξη στον τομέα της τυπογραφίας ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν στους πελάτες τους τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους.

Φωτογραφία της ημέρας

metrotrheatro

25 σκηνές. Το «Θέατρο κατεβαίνει στο Μετρό» αποφάσισε το Center Meyerhold και οι ηθοποιοί, χορευτές και τραγουδιστές του στήσαν τις σκηνές τους σε 25 σταθμούς της Ρωσικής πρωτεύουσας. EPA/YURI KOCHETKOV

Ήξερες ότι...

Τα σαρκοβόρα ζώα δεν τρώνε άλλο ζώο το οποίο έχει χτυπηθεί από αστραπή.

Σήμερα


Πέμπτη
20
Ιουνίου
2019
Παγκόσμια ημέρα για τους Πρόσφυγες

Γιορτάζουν : Κανένας

1214
Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αποκτά καταστατικό χάρτη.
1605
Ο πρώτος Ψευδοδημήτριος εισέρχεται θριαμβευτικά στη Μόσχα.
1840
Ο Σάμουελ Μορς κερδίζει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον τηλέγραφο.
1938
Δημιουργείται η Σημαία της Αργεντινής.
1978
Στις 23:05 σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών Ρίχτερ συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 35 χλμ. Α-ΒΑ της Θεσσαλονίκης, στο χωριό Προφήτης στη λίμνη Βόλβη. Είχε διάρκεια 15 δευτερόλεπτα και προκάλεσε πολλές ζημιές στην πόλη με αποκορύφωμα την κατάρρευση της οικοδομής στην Πλατεία Ιπποδρομίου. Ο σεισμός άφησε πίσω του 40 περίπου νεκρούς και μια φοβισμένη πόλη.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter