Νέα εποχή για την κυπριακή τυπογραφία

Τα δύο μεγαλύτερα κυπριακά τυπογραφεία, PRINTCO και CASSOULIDES, προχωρούν σε συγχώνευση από την 1η Ιανουαρίου 2019 και εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στις εκτυπώσεις. Ενώνοντας τη σύγχρονη τεχνολογία και το προσωπικό τους, συνθέτοντας την πείρα και την τεχνογνωσία τους, ανοίγουν νέους δρόμους πρωτοπορίας στην κυπριακή τυπογραφία.

Οι δύο ιστορικοί εκτυπωτικοί οίκοι της Κύπρου έχουν μια μακρά ιστορία εκτύπωσης εφημερίδων, περιοδικών, βιβλίων, διαφημιστικών εντύπων και εκδόσεων, συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις της τεχνολογίας και των υλικών της κάθε εποχής. Η συγχώνευση τους αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στις εργασίες τους, επιτρέποντάς τους να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο.

Το τυπογραφείο Cassoulides έριξε το πρώτο μελάνι σε μηχανή εκτύπωσης το 1924 φτάνοντας σήμερα να ηγείται στον τομέα της επαγγελματικής εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών. Με τον πιο σύγχρονο διαθέσιμο εξοπλισμό και μια μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε είδους εκτύπωση, αποτελεί μια καινοτόμα επιχείρηση, με κύριο χαρακτηριστικό της την συνεχή εξέλιξη.

Η τυπογραφική εταιρεία Printco ιδρύθηκε το 1959, με σκοπό να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα των εκτυπώσεων μαζικής κυκλοφορίας. Η ανάπτυξη της υπήρξε ραγδαία και ο εξοπλισμός της ήρθε να καλύψει ένα ευρύτατο φάσμα εργασιών στην εκτύπωση εφημερίδων, περιοδικών, βιβλίων και διαφημιστικών εντύπων.

Σε μια εποχή που τα έντυπα αντιμετωπίζουν διεθνώς νέες προκλήσεις και οι απαιτήσεις για εξειδικευμένες εκδόσεις αυξάνονται, τα δύο τυπογραφεία αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επενδύσουν από κοινού στην ακόμη υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, προσβλέποντας σε περεταίρω ανάπτυξη και εξέλιξη στον τομέα της τυπογραφίας ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν στους πελάτες τους τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους.

Φωτογραφία της ημέρας

gliptooo

Γλυπτό. Τεράστιο, φουσκωτό και ξαπλωμένο στην προβλήτα του Χονγκ Κονγκ. Το γλυπτό έργο του KAWS, ονομάζεται «Holiday» και θα επιπλέει στα νερά του λιμανιού. Με αυτή την αφορμή ο καλλιτέχνης δημιούργησε και μικρές κούκλες αντίγραφο του γλυπτού που μπορεί κανείς να αγοράσει διαδικτυακά. EPA/HARIMAOLEE / HANDOUT EPA-EFE

Ήξερες ότι...

Όταν το 1694 πέθανε η βασίλισσα Μαρία Β’, όλοι οι βρετανοί δικηγόροι, σε ένδειξη πένθους, φόρεσαν μαύρες τηβέννους. Τις φορούν μέχρι σήμερα...

Σήμερα


Παρασκευή
22
Μαρτίου
2019
Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό

Γιορτάζουν : Δρόσος, Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα

1845
Με προτροπή του τότε Βασιλέως της Αιγύπτου Φαρούκ συστήνεται στο Κάϊρο από επτά Αραβικές χώρες ο Αραβικός Σύνδεσμος.
1860
Οι Άρθουρ Σόλου και Τσαρλς Τάουνς πατεντάρουν το λέιζερ
1982
Ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο.
1993
Η εταιρία Intel βγάζει στην αγορά τον πρώτο μικροεπεξεργαστή Pentium.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy