Νέα εποχή για την κυπριακή τυπογραφία

Τα δύο μεγαλύτερα κυπριακά τυπογραφεία, PRINTCO και CASSOULIDES, προχωρούν σε συγχώνευση από την 1η Ιανουαρίου 2019 και εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στις εκτυπώσεις. Ενώνοντας τη σύγχρονη τεχνολογία και το προσωπικό τους, συνθέτοντας την πείρα και την τεχνογνωσία τους, ανοίγουν νέους δρόμους πρωτοπορίας στην κυπριακή τυπογραφία.

Οι δύο ιστορικοί εκτυπωτικοί οίκοι της Κύπρου έχουν μια μακρά ιστορία εκτύπωσης εφημερίδων, περιοδικών, βιβλίων, διαφημιστικών εντύπων και εκδόσεων, συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις της τεχνολογίας και των υλικών της κάθε εποχής. Η συγχώνευση τους αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στις εργασίες τους, επιτρέποντάς τους να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο.

Το τυπογραφείο Cassoulides έριξε το πρώτο μελάνι σε μηχανή εκτύπωσης το 1924 φτάνοντας σήμερα να ηγείται στον τομέα της επαγγελματικής εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών. Με τον πιο σύγχρονο διαθέσιμο εξοπλισμό και μια μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε είδους εκτύπωση, αποτελεί μια καινοτόμα επιχείρηση, με κύριο χαρακτηριστικό της την συνεχή εξέλιξη.

Η τυπογραφική εταιρεία Printco ιδρύθηκε το 1959, με σκοπό να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα των εκτυπώσεων μαζικής κυκλοφορίας. Η ανάπτυξη της υπήρξε ραγδαία και ο εξοπλισμός της ήρθε να καλύψει ένα ευρύτατο φάσμα εργασιών στην εκτύπωση εφημερίδων, περιοδικών, βιβλίων και διαφημιστικών εντύπων.

Σε μια εποχή που τα έντυπα αντιμετωπίζουν διεθνώς νέες προκλήσεις και οι απαιτήσεις για εξειδικευμένες εκδόσεις αυξάνονται, τα δύο τυπογραφεία αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επενδύσουν από κοινού στην ακόμη υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, προσβλέποντας σε περεταίρω ανάπτυξη και εξέλιξη στον τομέα της τυπογραφίας ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν στους πελάτες τους τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους.

Φωτογραφία της ημέρας

tisrkomonako

Μονακό. Ανάλογα με το μέγεθός του το κρατίδιο είναι διάσημο για ένα σωρό πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά για το ετήσιο φεστιβάλ τσίρκων που κάνει. Η νεαρή καλλιτέχνις ποζάρει για το φακό με αφορμή ακριβώς αυτό, το 43ο Φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο. EPA/SEBASTIEN NOGIER

Ήξερες ότι...

Μέχρι τον 7ο μήνα της ζωής του, ένα μωρό έχει την δυνατότητα να αναπνέει και να καταπίνει ταυτόχρονα. Ένας ενήλικας δεν μπορεί να το κάνει ποτέ αυτό.

Σήμερα


Πέμπτη
17
Ιανουαρίου
2019

Γιορτάζουν : Αντώνιος, Αντώνης, Τόνης, Τόνυ, Νάκος, Αντώνας, Αντωνάκος, Αντωνάκης, Αντωνούλα, Αντωνία, Τόνια, Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης, Θεόδουλος, Θεόδουλη

1822
Επαναστατικά σώματα Κρητών καταλαμβάνουν την Μονή Αρκαδίου.
1827
Νικηφόρος μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Δίστομο της Λιβαδειάς.
1838
Στα Ιωάννινα απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Γεώργιος από τα Γρεβενά.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός διεξάγει σκληρές μάχες στη Χερσώνα της Μεσημβρινής Ρωσίας.
1923
Υπογράφεται η ελληνοτουρκική σύμβαση για την ανταλλαγή των πληθυσμών.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2

Ακολουθήστε μας

facebook twiter google p linkin