«Καμία διέξοδος στο σκοτάδι». Πορεία στήριξης καθηγητών που απεργούν για μαντίλα στα κατεχόμενα

 


«Καμία διέξοδος στο σκοτάδι». Πορεία στήριξης καθηγητών που απεργούν για μαντίλα στα κατεχόμενα

Πορεία στην κατεχόμενη Λευκωσία για στήριξη καθηγητών που απεργούν για μαντίλα – «Πέρασμα γιοκ σε επιβολές, φτώχεια και οπισθοδρόμηση»

Πορεία στήριξης των καθηγητών του «επαγγελματικού λυκείου Ατατούρκ» στην κατεχόμενη Λευκωσία, που απεργούν κατά του «πειθαρχικού κώδικα» ο οποίος επιτρέπει την χρήση μαντίλας στα σχολεία, πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης μέλη της συντεχνίας των Τ/κ καθηγητών (KTOEÖS) με την υποστήριξη κι άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων, στην παρουσία και πολιτικών.

Η πορεία ξεκίνησε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τζαμπάλια, Γάζα: Κατεστραμμένα κτίρια στην Τζαμπάλια, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Majdi Fathi/NurPhoto/Shutterstock

Ήξερες ότι...

Ο κοντύτερος άνθρωπος που κατοίκησε επί της Γης ήταν ο νεπαλέζος αγρότης Τσάντρα Μπαχαντούρ Ντάνγκι. Είχε ύψος 0,546 μ., ζύγιζε 15 κιλά και φυσικά αποτελούσε επίλεκτο μέλος των Ρεκόρ Γκίνες.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
12
Δεκεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Σπυρίδων, Σπυρίδωνας, Σπύρος, Σπυρούλα,Αβραάμ, Αβραμία, Αδαμάντιος, Αδάμος, Αδάμης, Αδάμας, Εύα, Δανάη, Δαν, Δεβόρα, Δεβώρα, Ρεβέκκα, Σάρα, Σάρρα, Ισαάκ, Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη

1901
Πρώτη ασύρματη τηλεγραφική μετάδοση διαμέσου του Ατλαντικού από τον Γουλιέλμο Μαρκόνι.
1925
Ο Ρεζά Παχλαβί καταλαμβάνει την εξουσία στο Ιράν και ανακηρρύσεται Σάχης
1941
Β Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Ουγγαρία και η Ρουμανία κηρύσσουν τον πόλεμο στις ΗΠΑ. Η Ινδία κηρύσσει τον πόλεμο στην Ιαπωνία.
1959
O αρχιεπίσκοπος Μακάριος με 66,29% γίνεται ο πρώτος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά την επίσημη ανακήρυξή της, τον Αύγουστο του 1960.
1963
Η Κένυα αποκτά την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο.