«Κλείδωσε» η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

 


«Κλείδωσε» η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στη Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η συνάντηση θα γίνει το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου

«Κλείδωσε» για το βράδυ της Τρίτης, 23 Σεπτεμβρίου η συνάντηση του Ελληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν . Ειδικότερα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η συνάντηση θα γίνει στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης ώρα Νέας Υόρκης.

Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή του

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τόρκαμ, Πακιστάν: Αφγανοί πρόσφυγες περιμένουν την απέλασή τους καθώς φτάνουν με τα φορτηγά τους στα σύνορα Πακιστάν–Αφγανιστάν. Abdul Majeed/AFP/Getty

Ήξερες ότι...

Μέχρι το 1840, τα προφυλακτικά κατασκευάζονταν από έντερα ζώων και κύστες ψαριών σε εργοστάσιο όπου δούλευαν μικρά κορίτσια.

Newsletter

Σήμερα


Παρασκευή
19
Σεπτεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Σαββάτιος, Σάββατος, Σαββάτης, Σαββατία, Σαββατίνα, Σαββάτα, Σαββάτη, Σαββάτω

1941
Ο γερμανικός στρατός καταλαμβάνει το Κίεβο μετά από 45 μέρες μαχών. Την ίδια μέρα, στο Ιράν, οι Βρετανοί καταλαμβάνουν την Τεχεράνη.
1970
Ο Έλληνας φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα, διαμαρτυρόμενος κατά της Χούντας στην Ελλάδα.
1983
Η νησιωτική χώρα της Καραϊβικής Άγιος Χριστόφορος και Νέβις ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
1995
Η Κροατία αποφασίζει να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των Σέρβων και συμφωνεί με τη Βοσνία ότι μέσω πολιτικού διαλόγου θα διευθετηθεί το εδαφικό.
2002
Απόπειρα πραξικοπήματος σημειώνεται στην Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ ο Πρόεδρος Λοράν Μπαγκμπό απουσιάζει στην Ιταλία. Στη διάρκεια των συγκρούσεων σκοτώνονται δεκάδες ατόμων, ανάμεσά τους και ο πρώην δικτάτορας Ρομπέρ Γκουέι.
2006
Πραξικόπημα στην Ταϊλάνδη. Την εξουσία καταλαμβάνει ο Στρατηγός Σόντι Μπουνγιαρατγκλίν.