Ανδρέας Ευριπίδου: «Το Palm Beach Resort θα καταστεί ένα από τα must visit resorts της Μεσογείου»


PLB_Exteriors_E02_6K.jpg

 

Ο project manager του «Palm Beach Resort», Ανδρέας Ευριπίδου, μας εξηγεί γιατί το συγκεκριμένο μεγαλεπήβολο έργο θα αναβαθμίσει το ξενοδοχειακό χαρτοφυλάκιο της Λάρνακας, δίνοντάς της τα σκήπτρα της τουριστικής βιομηχανίας. Μια ανάπτυξη που αναμένεται να προσθέσει την Κύπρο στον χάρτη των must visit resort της Μεσογείου και συνάμα στη λίστα των πιο ψαγμένων ταξιδιωτών που αναζητούν να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία.

 

Της Μαρίας Γεωργίου

 

Ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους ο όμιλος Premium Access Group επέλεξε να επενδύσει στη Λάρνακα;

Ο κύριος λόγος είναι η αξιοσημείωτη πρόοδος της πόλης τα τελευταία χρόνια. Οι αναπτύξεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που είτε έχουν υλοποιηθεί είτε έχουν δρομολογηθεί, δικαίως κατατάσσουν τη Λάρνακα ως τον ανερχόμενο επενδυτικό κόμβο της Κύπρου. Ειδικότερα η μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου αποτελεί ένα σημείο ορόσημο καθώς «ξεκλείδωσε» ένα πανέμορφο παραλιακό μέτωπο 6 χιλιομέτρων που ξεκινά από το λιμάνι και τελειώνει στη Βορόκληνη, το οποίο προσφέρει τεράστιες προοπτικές προόδου και ευημερίας για τη χώρα μας, με τη Λάρνακα να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης.

Πέραν όμως των πιο πάνω, η Λάρνακα είναι πλέον μια πόλη επιλογής. Όχι μόνο για τους ταξιδιώτες που εύλογα έχουν περισσότερες προσδοκίες και απαιτήσεις, και τους επενδυτές που βλέπουν έναν πρόσφορο έδαφος για ωφέλιμες επενδύσεις και βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και για άτομα που θέλουν να ζουν σε μια πόλη με προσιτή στέγαση, πληθώρα ποιοτικών επιλογών, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα και μόλις 25 λεπτά μακριά από την πρωτεύουσα.

Τα πλεονεκτήματα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η Λάρνακα διαθέτει μια μακραίωνη ιστορία, με τον πολιτισμό της να αντανακλάται με μια απλή περιδιάβαση στην πόλη. Απ’ τα δυνατά της «χαρτιά» είναι επίσης ο Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας, το λιμάνι της, οι αναβαθμισμένοι χώροι πρασίνου, οι σύγχρονες υπηρεσίες, η γνήσια φιλοξενία και ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας της. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι δικαιολογημένα και μεθοδευμένα ο όμιλος Premium Access Group, με μετόχους τους Evgeni Leibovich  και Shaul Keinan, έλαβε την απόφαση να γράψει το νέο και λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία του εμβληματικού ξενοδοχείου «Palm Beach Resort», το οποίο υπήρξε συνυφασμένο με μια σημαντική πτυχή της ζωής της Λάρνακας.

Τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το έργο;

 

Ποιες είναι οι premium υπηρεσίες που θα παρέχει το «Palm Beach Resort»;

Να σημειώσουμε καταρχάς πως πρόσβαση σε αυτές τις premium υπηρεσίες δεν θα έχουν μόνο οι επισκέπτες του resort, αλλά και οι ένοικοι των διαμερισμάτων και των κατοικιών. Εκτός λοιπόν από τις υπηρεσίες room service και καθαριότητας, θα παρέχονται υπηρεσίες ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, ενώ θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος στις εκδηλώσεις που θα διοργανώνονται σε καθημερινή σχεδόν βάση, όπως είναι ο θερινός κινηματογράφος.

Επιπρόσθετα, θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του «Palm Beach Resort», όπως είναι τα γήπεδα αθλητικών δραστηριοτήτων, το γυμναστήριο, τα εστιατόρια, τα beach bars, οι χώροι ψυχαγωγίας, ο παιδότοπος, το spa, οι πισίνες και τα θαλάσσια σπορ. Κάθε υπηρεσία θα παρέχεται με γνώμονα τo υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης, άνεσης, φιλοξενίας, ευχαρίστησης και ψυχαγωγίας όλων των επισκεπτών και των ενοίκων του «Palm Beach Resort».

Με λίγα λόγια, δεν πρόκειται να τους λείψει απολύτως τίποτα, καθώς πρόκειται για τον απόλυτο προορισμό εντός του προορισμού και μάλιστα ολόχρονα, συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την αύξηση του χειμερινού τουρισμού στον τόπο μας.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Προορισμός εντός του προορισμού;

Το «Palm Beach Resort», το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές του 2026, είναι συνώνυμο του μοντέρνου design και της καλαισθησίας. Ο χαρακτήρας του θα είναι διττός. Από τη μια, θα μυεί επισκέπτες και ενοίκους στον κόσμο της διακριτικής πολυτέλειας και των premium υπηρεσιών. Από την άλλη, θα αποτελεί το ορμητήριο όσων επιθυμούν να εξερευνήσουν τη Λάρνακα και τις γύρω περιοχές.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι το «Palm Beach Resort» κάλλιστα μπορεί να αποτελέσει το ησυχαστήριο όσων επιθυμούν την απόλυτη ιδιωτικότητα και ταυτόχρονα θα είναι το ιδανικό μέρος ψυχαγωγίας για άτομα όλων των ηλικιών. Στους χώρους του, τα αυτοκίνητα δεν έχουν καμία θέση, καθώς καθετί σχεδιάστηκε μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι ταξιδιώτες και οι ένοικοι θα μπορούν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα στους ευρύχωρους χώρους στάθμευσης, ούτως ώστε να έχουν την ευχέρεια να ανακαλύψουν τις ομορφιές και τις ανέσεις του «Palm Beach Resort» με την ησυχία τους. Οπότε, όταν λέμε ότι θα αποτελέσει τον προορισμό εντός του προορισμού, εννοούμε πως θα παρέχει τα πάντα, τόσο από άποψη εγκαταστάσεων όσο και υπηρεσιών.

To «Palm Beach Resort» θα είναι σε πλήρη θέση να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις των ταξιδιωτών και των ενοίκων του. Για να τους ανταμείψει, θα τους προσφέρει μια all day εμπειρία, δίπλα στο κύμα. Και μάλιστα, στα πεντακάθαρα και κρυστάλλινα νερά της ακτής του Palm Beach, παρέχοντάς τους τις κατάλληλες συνθήκες για κολύμπι και χαλάρωση. Αναμφίβολα λοιπόν, το «Palm Beach Resort» θα καταστεί ένα από τα must visit resorts της Μεσογείου, δίνοντας επάξια στη Λάρνακα τα σκήπτρα της τουριστικής βιομηχανίας.



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τόκιο, Ιαπωνία: Ιερείς του Σιντοϊσμού συμμετέχουν σε τελετή καθαρμού κατά τη διάρκεια του τριήμερου φθινοπωρινού φεστιβάλ στο Ιερό Γιασουκούνι. Franck Robichon/EPA

Ήξερες ότι...

Το σύμβολο της Πομπηίας, της ρωμαϊκής πόλης που καταστράφηκε από τον Βεζούβιο, ήταν ο φτερωτός φαλλός. Τα περισσότερα αντικείμενα που ήρθαν στο φως με τις ανασκαφές ήταν φαλλόμορφα.

Σήμερα


Σάββατο
19
Οκτωβρίου
2024

Γιορτάζουν :Κλεοπάτρα, Κλειώ, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Φίληξ, Φήλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη

1863
Ο πρίγκιπας της Δανίας Γεώργιος Α ορκίζεται Βασιλιάς των Ελλήνων ενώπιον της Εθνοσυνέλευσης.
1901
Αναστάτωση σημειώνεται στην Κωνσταντινούπολη από την είδηση της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα, με τον σουλτάνο Αμπντούλ Χαμίτ Β να προσπαθεί να μεταπείσει τον Τσάρο Νικόλαο Β της Ρωσίας.
1933
Η Γερμανία αποσύρεται από την Κοινωνία των Εθνών.
1935
Η Κοινωνία των Εθνών επιβάλει οικονομικές κυρώσεις στην φασιστική Ιταλία για την εισβολή της στην Αιθιοπία.
1960
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφασίζουν την επιβολή εμπάργκο στην κομμουνιστική Κούβα.
2003
Η Μητέρα Τερέζα αγιοποιείται από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β.
2005
Ξεκινά στην Βαγδάτη η δίκη του Σαντάμ Χουσεΐν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy