Quasimodo - Ανδρέας Αγρότης: «Άσχημα φρούτα, όμορφες γεύσεις»


Μια φορά κι έναν καιρό, μια ομάδα δημιουργικών απροσάρμοστων ενώθηκε και δημιούργησε τον Quasimodo. Η ιδέα ήταν απλή: άσχημα φρούτα, όμορφες γεύσεις!

 

Οι μαρμελάδες, οι σάλτσες και άλλες φυσικές παρασκευές του Quasimodo δημιουργούνται από τα μη καλαίσθητα φρούτα και λαχανικά, συντελώντας στη μειώση των περίπου 10 εκατομμύρια τόνων τροφίμων που χάνονται κάθε χρόνο, ως σπατάλη τροφίμων.

Oι χειροποίητες δημιουργίες Quasimodo παρασκευάζονται με αγάπη, βασισμένες σε παραδοσιακές συνταγές, χωρίς συντηρητικά. Η φιλοσοφία της ομάδας του Quasimodo είναι να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και τη φύση, μειώνοντας παράλληλα το παγκόσμιο πρόβλημα της σπατάλης τροφίμων, ένα προϊόν τη φορά.

Πιστεύουν ότι τα εύγεστα και νόστιμα τρόφιμα για όλους, μπορούν και πρέπει να συμβαδίσουν με την αναζωογόνηση του πλανήτη μας.

Ο CEO της Αmalthia Trading (Nicosia) Ltd, Ανδρέας Αγρότης μίλησε στο CyprusNews.eu και τον Δημήτρη Δημητρίου:

Δείτε τη συνέντευξη:

 

Λίγα λόγια για τον Quasimodo και την Amalthia Trading:

Ο Quasimodo είναι η απάντησή μας στις προκλήσεις των καιρών. Κάθε χρόνο τόνοι φρούτων και λαχανικών καταλήγουν στις χωματερές, λόγω μη διάθεσής τους στην αγορά, και αυτό μας ευαισθητοποίησε.

Τον τελευταίο χρόνο, η Amalthia Trading (Nicosia) Ltd, αποφάσισε να στήσει μια ομάδα από κατάλληλα καταρτισμένους επαγγελματίες, ώστε να δημιουργήσει μια νέα σειρά μεταποιημένων προϊόντων, δίνοντας αξία σε φρούτα και λαχανικά που δεν διοχετεύονται στην αγορά, για οποιοδήποτε λόγο.

Η ομάδα μας αποτελείται από τον Chef μας, Noel Bassil, την τεχνολόγο τροφίμων, τους βοηθούς διαλογής και παρασκευής και υποστηρίζεται από τα τμήματα marketing, λογιστηρίου και διανομής της Amalthia Trading (Nicosia) ltd.

Όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες που προνοούνται από τα συστήματα πιστοποίησης που διατηρεί η εταιρία. Παίρνουμε τα φρούτα και τα λαχανικά στην καλύτερή τους κατάσταση και τα μεταποιούμε ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές χωρίς τη χρήση συντηρητικών.

 Όλα φυσικά και νόστιμα.

Η σειρά του Quasimodo περιλαμβάνει μέχρι στιγμής:

 

 

Η σειρά του Quasimodo περιλαμβάνει μέχρι στιγμής:

 

Μαρμελάδες

 

Ροδάκινο & Νεκταρίνι

Φορμόζα

Αχλάδι

Αχλάδι & Διάφορα μπαχαρικά

Μήλο & Κανέλα

 

Σάλτσες

 

Πίτσα & Ζυμαρικά

100 % Ντοματοπολτός

 

Σύντομα και με νεα προίοντα όπως: Smoothies, παγωμένες σούπες, φρεσκοπαγωμένα φρούτα, κατεψυγμένα - τεμαχισμένα λαχανικά και άλλες πολλές εμπνεύσεις.

 

Ποιοί είμαστε:

Τo προϊοντα Quasimodo, παρασκευάζονται στην Κύπρο από την εταιρεία Amalthia Trading Nicosia Ltd, ίσως την μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής και προμήθειας φρούτων και λαχανικών στην Κύπρο.

Μάθετε περισσότερα στο:

www.amalthiatrading.com

www.facebook.com/amalthiatradingnic

Instagram: amalthiatradingnic

 

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Στρατιωτικά άλογα αφηνιάζουν ματωμένα στο κέντρο της πόλης αφού ξέφυγαν κατά τη διάρκεια πρωινής άσκησης. Ένας εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε: «Αρκετά μέλη προσωπικού και άλογα έχουν τραυματιστεί και λαμβάνουν την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη». Jordan Pettitt/PA

Ήξερες ότι...

Οι περισσότεροι λαοί είχαν θεοποιήσει τα ηφαίστεια: οι Έλληνες είχαν τον Ήφαιστο, οι Ρωμαίοι τον Βουλκάνο, οι Πολυνήσιοι την πανέμορφη και οξύθυμη θεά Πέλε και οι Ινδιάνοι τους θεούς Λάο και Σκελ.

Σήμερα


Πέμπτη
25
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ελονοσίας

Γιορτάζουν : Νίκη

1684
Απονέμεται δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση της δαχτυλήθρας.
1850
Ο βαρόνος Ρόιτερ χρησιμοποιεί 40 περιστέρια προκειμένου να μεταδώσει τις τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο. Απαρχή του Πρακτορείου Ειδήσεων Ρόιτερ
1901
Η Νέα Υόρκη γίνεται η πρώτη πολιτεία που καθιερώνει διά νόμου τις πινακίδες αδείας στα αυτοκίνητα.
1942
Στη χειρότερη τραγωδία σε ορυχείο, 1.549 εργάτες σκοτώνονται από έκρηξη στη Μαντζουρία της Κίνας

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy