fbpx

Quasimodo - Ανδρέας Αγρότης: «Άσχημα φρούτα, όμορφες γεύσεις»


Μια φορά κι έναν καιρό, μια ομάδα δημιουργικών απροσάρμοστων ενώθηκε και δημιούργησε τον Quasimodo. Η ιδέα ήταν απλή: άσχημα φρούτα, όμορφες γεύσεις!

 

Οι μαρμελάδες, οι σάλτσες και άλλες φυσικές παρασκευές του Quasimodo δημιουργούνται από τα μη καλαίσθητα φρούτα και λαχανικά, συντελώντας στη μειώση των περίπου 10 εκατομμύρια τόνων τροφίμων που χάνονται κάθε χρόνο, ως σπατάλη τροφίμων.

Oι χειροποίητες δημιουργίες Quasimodo παρασκευάζονται με αγάπη, βασισμένες σε παραδοσιακές συνταγές, χωρίς συντηρητικά. Η φιλοσοφία της ομάδας του Quasimodo είναι να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και τη φύση, μειώνοντας παράλληλα το παγκόσμιο πρόβλημα της σπατάλης τροφίμων, ένα προϊόν τη φορά.

Πιστεύουν ότι τα εύγεστα και νόστιμα τρόφιμα για όλους, μπορούν και πρέπει να συμβαδίσουν με την αναζωογόνηση του πλανήτη μας.

Ο CEO της Αmalthia Trading (Nicosia) Ltd, Ανδρέας Αγρότης μίλησε στο CyprusNews.eu και τον Δημήτρη Δημητρίου:

Δείτε τη συνέντευξη:

 

Λίγα λόγια για τον Quasimodo και την Amalthia Trading:

Ο Quasimodo είναι η απάντησή μας στις προκλήσεις των καιρών. Κάθε χρόνο τόνοι φρούτων και λαχανικών καταλήγουν στις χωματερές, λόγω μη διάθεσής τους στην αγορά, και αυτό μας ευαισθητοποίησε.

Τον τελευταίο χρόνο, η Amalthia Trading (Nicosia) Ltd, αποφάσισε να στήσει μια ομάδα από κατάλληλα καταρτισμένους επαγγελματίες, ώστε να δημιουργήσει μια νέα σειρά μεταποιημένων προϊόντων, δίνοντας αξία σε φρούτα και λαχανικά που δεν διοχετεύονται στην αγορά, για οποιοδήποτε λόγο.

Η ομάδα μας αποτελείται από τον Chef μας, Noel Bassil, την τεχνολόγο τροφίμων, τους βοηθούς διαλογής και παρασκευής και υποστηρίζεται από τα τμήματα marketing, λογιστηρίου και διανομής της Amalthia Trading (Nicosia) ltd.

Όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες που προνοούνται από τα συστήματα πιστοποίησης που διατηρεί η εταιρία. Παίρνουμε τα φρούτα και τα λαχανικά στην καλύτερή τους κατάσταση και τα μεταποιούμε ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές χωρίς τη χρήση συντηρητικών.

 Όλα φυσικά και νόστιμα.

Η σειρά του Quasimodo περιλαμβάνει μέχρι στιγμής:

 

 

Η σειρά του Quasimodo περιλαμβάνει μέχρι στιγμής:

 

Μαρμελάδες

 

Ροδάκινο & Νεκταρίνι

Φορμόζα

Αχλάδι

Αχλάδι & Διάφορα μπαχαρικά

Μήλο & Κανέλα

 

Σάλτσες

 

Πίτσα & Ζυμαρικά

100 % Ντοματοπολτός

 

Σύντομα και με νεα προίοντα όπως: Smoothies, παγωμένες σούπες, φρεσκοπαγωμένα φρούτα, κατεψυγμένα - τεμαχισμένα λαχανικά και άλλες πολλές εμπνεύσεις.

 

Ποιοί είμαστε:

Τo προϊοντα Quasimodo, παρασκευάζονται στην Κύπρο από την εταιρεία Amalthia Trading Nicosia Ltd, ίσως την μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής και προμήθειας φρούτων και λαχανικών στην Κύπρο.

Μάθετε περισσότερα στο:

www.amalthiatrading.com

www.facebook.com/amalthiatradingnic

Instagram: amalthiatradingnic

 

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τρόποι συνεχώς βρίσκονται. Ετσι και στην Ινδονησία στήθηκε ένα ινδιάνικο χωριό που κάθε σκηνή- σε απόσταση από την άλλη- περιλαμβάνει δύο θέσεις και όλα τα απαραίτητα για να κάνει την θέαση πιο άνετη σε αυτόν τον παράξενο κινηματογράφο. Antara Foto/M Agung Rajasa via REUTER

Ήξερες ότι...

Στην αρχαία Αίγυπτο, αν ο ασθενής πέθαινε στην εγχείρηση, ο γιατρός ακρωτηριαζόταν και από τα δύο χέρια.

Σήμερα


Πέμπτη
3
Δεκεμβρίου
2020
Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Γιορτάζουν : Γλυκέριος, Γλυκερός

1818
Το Ιλινόι γίνεται η 21η Πολιτεία των Η.Π.Α.
1944
Δεκεμβριανά: Διαδήλωση του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου στην Αθήνα καταλήγει σε αιματηρά επεισόδια. Ξεκινά η σύγκρουση των "Δεκεμβριανών" που θα διαρκέσει 33 ημέρες και θα αφήσει πίσω δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και εγκλήματα ανείπωτης φρίκης.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy