Demetra buys back another 5,000 of its own shares

 


Demetra buys back another 5,000 of its own shares

Demetra Holdings Plc on Thursday announced the repurchase of its own shares through the Cyprus Stock Exchange (CSE).

Specifically, the company purchased 5,000 of its own shares at a price of 1.665 cents per share.

The company stated that the move was carried out in accordance with the relevant regulations of the Cyprus Stock Exchange (CSE) and the circulars of the Cyprus Securities and Exchange Commission.

Demetra explained that the

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Τεχεράνη, Ιράν: Γυναίκες κρατούν ομοιώματα πυραύλων κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης έξω από το πρώην πρεσβείο των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς οι Ιρανοί τιμούν την 46η επέτειο από την έναρξη της κρίσης των ομήρων στην Τεχεράνη. Το 1979, 52 μέλη του προσωπικού της πρεσβείας κρατήθηκαν όμηροι για 444 ημέρες από Ιρανούς φοιτητές, οι οποίοι ζητούσαν από την Ουάσιγκτον να παραδώσει τον πρόσφατα ανατραπέντα Σάχη του Ιράν, ο οποίος τότε νοσηλευόταν στις ΗΠΑ για καρκίνο. Atta Kenare/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Η φράση «έφαγε χυλόπιτα» προέρχεται από το παρασκεύασμα χυλού που έδιναν παλιά οι ψευτογιατροί για τον περιορισμό του καημού των ερωτευμένων!

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
5
Νοεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Γαλακτίων, Γαλακτίωνας, Γαλάτιος, Γαλάτης, Επιστήμη,Λίνος, Λίνα, Σιλβανός, Σιλβάνα

1789
Η Συνέλευση των Τάξεων στην επαναστατημένη Γαλλία αποφασίζει ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο.
1912
Το Άγιο Όρος εντάσσεται με πράξη στο ελληνικό κράτος.
1913
Το Ηνωμένο Βασίλειο προσαρτά την Κύπρο υπό μορφή Βασιλικής Κτήσης, και μαζί με την Γαλλία κηρύσσει τον πόλεμο στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
1935
Οι αφοί Πάρκερ βγάζουν στην αγορά το παιχνίδι Μονόπολι
1945
Η Κολομβία γίνεται μέλος του ΟΗΕ.
1967
Ο Πρόεδρος Σαλόλ της Υεμένης ανατρέπεται με πραξικόπημα.
1989
Βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα. Νικήτρια αναδεικνύεται η Νέα Δημοκρατία αλλά δεν καταφέρνει να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσοστό (51%) και ορίζονται νέες εκλογές για την 8η Απριλίου 1990. Συγκεκριμένα, η ΝΔ έλαβε 46,1% και 148 έδρες έναντι 40,6% για το ΠΑΣΟΚ και 128 έδρες, 10,9% και 21 έδρες για το Συνασπισμό και 0,58% (1 έδρα) για το Κόμμα των Οικολόγων Εναλλακτικών (Λοιπά 0,7% και 2 έδρες).
2006
Ο Σαντάμ Χουσεΐν και συνεργάτες του καταδικάζονται σε θάνατο για την σφαγή 148 Σιιτών το 1982.