MEP Panayiotou releases controversial Tatar interview

 


MEP Panayiotou releases controversial Tatar interview

Cypriot MEP Fidias Panayiotou has gone ahead with publishing his highly controversial interview with Turkish Cypriot leader Ersin Tatar, following days of criticism from political parties and government officials.

The video, titled “The Leader of a State that nobody Recognizes – Ersin Tatar,” appeared on Panayiotou’s English-language YouTube channel on Monday evening.

Watch the full interview here:

The move comes after mounting pressure and accusations that Panayiotou’s actions risk promoting

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Πειραιάς, Ελλάδα: Σιίτες Μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται κατά τη διάρκεια πομπής για το Μουχαράμ, στο πλαίσιο της Ασούρα, στον Πειραιά. Stelios Misinas/Reuters

Ήξερες ότι...

Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη δουλειά του ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!

Newsletter

Σήμερα


Τρίτη
15
Ιουλίου
2025

Γιορτάζουν : Κήρυκος

1099
Α Σταυροφορία: οι Χριστιανοί στρατιώτες καταλαμβάνουν το Ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ.
1410
Το Τάγμα των Τευτόνων Iπποτών υφίσταται συντριπτική ήττα από τις ενωμένες δυνάμεις του Βασιλείου της Πολωνίας και του Μεγάλου Δουκάτου της Λιθουανίας στο Τάννενμπεργκ ή Γκρούνβαλντ.
1945
Η πρώτη ατομική έκρηξη στην ιστορία της ανθρωπότητας, με την κωδική ονομασία Trinity, στην έρημο Jornada del Muerto, 200 περίπου μίλα απ το Los Alamos.
1974
Η ελληνική στρατιωτική κυβέρνηση με αρχηγό τον ταξίαρχο Ιωαννίδη οργανώνει πραξικόπημα στη Λευκωσία, που οδηγεί στην ανατροπή του Αρχιεπισκόπου Μακάριου και στον ορισμό του Νίκου Σαμψών ως Προέδρου της Κύπρου.