Μαζί, Νίκος Τορναρίτης και Ανδρέας Κωνσταντίνου για τον κοινό στόχο


Ο Ν. ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

«Κοινός μας στόχος η στενή συνεργασία

και η εφαρμογή της Μεταρρύθμισης»

 

WhatsApp Image 2024 01 16 at 14.13.39 b8e8cace

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας Νίκος Τορναρίτης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υποψηφίου, πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη στις 09:30 το πρωί συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγλαντζιάς Ανδρέα Κωνσταντίνου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αγλαντζιάς. Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των απευθείας επαφών του με τους Δημάρχους των Δήμων που συνενώνονται και θα αποτελούν την επομένη των εκλογών της 9ης Ιουνίου, τον Μητροπολιτικό Δήμο της Λευκωσίας.

Ο Ν. Τορναρίτης είχε την ευκαιρία, στην διευρυμένη συνάντηση παρουσία των επικεφαλής των δημοτικών ομάδων, να ενημερωθεί για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αγλαντζιά, όσο και τα προβλήματα που απασχολούν ιδιαίτερα τους Δημότες Αγλαντζιάς, ένας από τους οποίους είναι και ο ίδιος ο Νίκος Τορναρίτης. Ακολούθησε ιδιαίτερη συνάντηση ανάμεσα στους Τορναρίτη και Κωνσταντίνου σε πολύ φιλικό κλίμα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας συνεχάρη τον Α. Κωνσταντίνου για το αξιόλογο έργο που έγινε επί της Δημαρχίας του στην Αγλαντζιά, υπογραμμίζοντας ότι θα αξιοποιήσει την εμπειρία που έχει αποκτηθεί από τους απερχόμενους Δημάρχους και πάνω σε αυτή θα προσθέσει τη δική του για την πρόοδο του συνόλου της Λευκωσίας.

Ο Ν. Τορναρίτης υπογράμμισε ότι στο πρόσωπο του Ανδρέα Κωνσταντίνου, που διεκδικεί τη θέση του Αντιδημάρχου Αγλαντζιάς, βρίσκει ένα πολύτιμο συνεργάτη στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και συνοδοιπόρο σε κοινούς αγώνες.

Ο Ν. Τορναρίτης είπε επίσης ότι ακούει με προσοχή τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να αναπτύξει το δικό του "Σχέδιο για την Λευκωσία", μια κεντρική παράμετρος του οποίου είναι η ομαλή μετάβαση και η εφαρμογή της Μεταρρύθμισης με τη συνένωση των υπηρεσιών και την αξιοποίηση των υποδομών των υφιστάμενων Δήμων. Βασική αρχή του Ν. Τορναρίτη είναι πως για την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού, απαιτείται η στενή συνεργασία με τους Αντιδημάρχους, καθώς και με τον επικεφαλής του Επαρχιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας.

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ζυρίχη, Ελβετία: Αεροφωτογραφία του Γάλλου καλλιτέχνη της γης Guillaume Legros, γνωστού ως Saype, από το έργο του "Bright Dreams" στο Irchelpark. Δημιουργημένο με φιλική προς το περιβάλλον μπογιά, το έργο δείχνει ένα κορίτσι περιτριγυρισμένο από διάφορα σύμβολα που παραπέμπουν στη διάσωση στη θάλασσα, σε υποστήριξη της ανθρωπιστικής ΜΚΟ SOS Mediterranee Switzerland. Guillaume Legros AKA as Saype/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Το 25% των εγκλημάτων στη Γαλλία διαπράττονται από νέους, ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Σήμερα


Τρίτη
21
Μαΐου
2024
Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού

Γιορτάζουν :Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα

1864
Το Ιονικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.
1927
Ο Τσαρλς Λίντμπεργκ προσγειώνεται στο Παρίσι, ολοκληρώνοντας την πρώτη πτήση χωρίς σταθμό πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό στην Ιστορία.
1985
Γεννιούνται τα πρώτα τρίδυμα με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα..
2005
Η Ελλάδα κατακτά την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "My number One", ερμηνευμένο από την Έλενα Παπαρίζου.
2006
Το Μαυροβούνιο αποφασίζει σε δημοψήφισμα με πλειοψηφία 55.5% την ανακύρηξή του σε ανεξάρτητο κράτος και τη διάλυση του ομόσπονδου κράτους της Σερβίας και Μαυροβουνίου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy