Ευρωεκλογές 2019: Πυρά Λεμέρ κατά Λεπέν -«Πιθανή νίκη της θα πλήξει το ευρώ»

 


Ευρωεκλογές 2019: Πυρά Λεμέρ κατά Λεπέν -«Πιθανή νίκη της θα πλήξει το ευρώ»

Νίκη του ακροδεξιού κόμματος της Μαρίν Λεπέν στις ευρωεκλογές, θα έπληττε το ευρώ και θα κατέστρεφε την γαλλική οικονομία και τις βιομηχανίες, δήλωσε ο Μπρουνό Λεμέρ.

Οι δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές δείχνουν ότι το κόμμα της Μαρί Λεπέν θα δώσει μάχη ψήφο με ψήφο με το κόμμα του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν. Σημειώνεται, ότι η επικεφαλής των Εθνικιστών στη Γαλλία πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι αν χάσει ο Μακρόν τις ευρωεκλογές, να παραιτηθεί από πρόεδρος.

Απεναντίας, ο Μακρόν δήλωσε

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Χατ Γιαΐ, Ταϊλάνδη: Οχήματα έχουν σταθμεύσει σε υπερυψωμένο δρόμο για να προστατευτούν από τα πλημμυρικά νερά, μετά από ημέρες σφοδρών βροχοπτώσεων στην επαρχία Σονγκκλά στα νότια της χώρας. Arnun Chonmahatrakool/Thai News Pix/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Κορέα σημαίνει Χώρα της Πρωινής Ηρεμίας.

Newsletter

Σήμερα


Τετάρτη
26
Νοεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Στυλιανός, Στέργιος, Στεργιανή, Στεργιούλα, Στυλιανή, Στέλιος, Στελής, Τέλης, Τέλιος, Στέλα, Στέλλα, Τέλα, Τελία, Τελίτσα

1941
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Φραγκλίνος Ρούζβελτ καθιερώνει την τέταρτη Πέμπτη του μήνα Νοεμβρίου ως «Ημέρα των Ευχαριστιών» στις ΗΠΑ.
1943
Τα γερμανικά στρατεύματα εκτελούν στο Μονοδένδρι Λακωνίας 118 Έλληνες ομήρους.
1998
Ο Τόνι Μπλερ γίνεται ο πρώτος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου που απευθύνεται στην κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας.
2003
Το αεροπλάνο Κονκόρντ πραγματοποιεί την τελευταία του πτήση πάνω από το Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας.