H ΕΔΕΚ σε προτρέπει να ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ…

…και να γίνεις μέρος της αλλαγής στον τόπο σου.

 

Πέρα από μία προτροπή, το Κάνε Κάτι και η εκστρατεία της ΕΔΕΚ για τις Ευρωεκλογές εν γένει, έχει σκοπό να κινητοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει τους Κύπριους πολίτες για την αναγκαιότητα και τη σημασία της ψήφου τους. Οι εξελίξεις και προκλήσεις σε εθνικό, πολιτικό και ευρωπαϊκό επίπεδο απαιτούν μια πιο δυναμική παρουσία της Κύπρου στην Ευρώπη.

Η ΕΔΕΚ, μέλος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επιθυμεί την επανεκλογή βουλευτή της για να συνεχίσει και να εντείνει τις προσπάθειές της για ακόμα πιο ηχηρή συμμετοχή της Κύπρου στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε.

Η ΕΔΕΚ, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, στηρίζει τις σοσιαλιστικές αρχές για μία πιο ανθρωποκεντρική, ανθρώπινη και ενωμένη Ευρώπη, πανέτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε αντι-ευρωπαϊκό κίνημα και ρητορική που θέλει να δυναμιτίσει τα θεμέλιά της. Παραμένει πιστή στην ιδεολογία της και παρουσιάζει τις θέσεις της υπεύθυνα, σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Κυπριακό, την παιδεία, την ανεργία, την οικονομία, τη στέγαση, τη συνταξιοδότηση, τον πολιτισμό, το μεταναστευτικό, και την ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών. Ως μέλος του ΕΣΚ, η ΕΔΕΚ στοχεύει να διαδώσει τις σοσιαλιστικές ιδέες και προτάσεις περί κοινωνικής δικαιοσύνης και συνοχής αλλά και να επαναφέρει στο προσκήνιο τη σημασία των αρχών και αξιών της δικαιοσύνης, της ευημερίας, και της ελευθερίας στην κυπριακή κοινωνία. 

Κάνε Κάτι ψηφίζοντας ΕΔΕΚ στις Ευρωεκλογές και ένωσε τη φωνή σου για να ενισχύσουμε και να ενδυναμώσουμε την συμμετοχή της Κύπρου στην Ευρώπη. Η ΕΔΕΚ με την εκστρατεία της τονίζει την αναγκαιότητα όχι μόνο της κινητοποίησης των ψηφοφόρων αλλά και τη σημασία της ψήφου τους σε κυπριακό επίπεδο, στο εθνικό μας ζήτημα, αλλά προ πάντων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με κεντρικό μήνυμα «Κάνε κάτι για να ακούγεσαι στην Ευρώπη»  η εκστρατεία της ΕΔΕΚ υπερτονίζει στον κάθε πολίτη τη μοναδική ευκαιρία να γίνει μέρος της αλλαγής, ψηφίζοντας ανθρώπους που μπορούν να συμμετέχουν αποτελεσματικά στο Ευρωκοινοβούλιο.

*advertorial

Φωτογραφία της ημέρας

kararaavva

Υπερπολυτελές χαρακτηρίζουν το εικονιζόμενο σκάφος La Lanterna Bar οι ιδιοκτήτες του. Προσφέρει φαγητό και ποτό στα ανοιχτά της παραλίας Lido στο Μογκαντίσου της Σομαλίας. REUTERS/Feisal Omar

Ήξερες ότι...

Η παγωτοβιομηχανία Ben & Jerrys στέλνει τα απορρίμματά της στις τοπικές φάρμες, για τροφή στους χοίρους. Οι χοίροι φαίνεται να λατρεύουν όλες τις γεύσεις εκτός από τη «μέντα oreo».

Σήμερα


Παρασκευή
24
Μαΐου
2019
Ευρωπαϊκή Ημέρα Πάρκων

Γιορτάζουν :Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα, Μαρκιανή, Μαρκιάνα, Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη, Χριστιανός, Χριστιανή

1626
O Βαλλόνος άποικος Πίτερ Μινούιτ αγοράζει από τους Ινδιάνους το νησί του Μανχάταν.
1895
O θεατρικός συγγραφέας Όσκαρ Γουάιλντ καταδικάζεται σε δύο χρόνια καταναγκαστικής εργασίας για το ηθικό παράπτωμα της ομοφυλοφιλίας.
1915
O Τόμας Έντισον παρουσιάζει τη εφεύρεσή του, που καταγράφει τις τηλεφωνικές συνομιλίες.
1930
O ένατος πλανήτης, που ανακαλύπτεται παίρνει το όνομα "Πλούτωνας".
1981
Τα αποτελέσματα των κυπριακών εκλογών είναι: ΑΚΕΛ 32,86%, ΔΗΣΥ 31,85%, ΔΗΚΟ 19,69%.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy

Ακολουθήστε μας

facebook twiter