Super User Οι εγκέφαλοι των ανδρών συρρικνώνονται ταχύτερα από των γυναικών με το πέρασμα των χρόνων Νέα ευρήματα υποδεικνύουν ότι στις μεγαλύτερες ηλικίες ο γυναικείος εγκέφαλος χάνει φαιά και λευκή ουσία με βραδύτερο ρυθμό σε σχέση με τον ανδρικόΔιαβάστε Περισσότερα... Previous Article Το Ισραήλ λέει πως έπληξε κι άλλες υποδομές της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο Next Article «Η παγκόσμια ασφάλεια πιο εύθραυστη από ποτέ» λέει Ρώσος κατάσκοπος - Δριμύ κατηγορώ προς το ΝΑΤΟ Νέα δεδομένα: Παραδέχθηκε σε τρίτο ότι ενέχεται στον φόνο Δημοσθένους έναντι αμοιβής Φαίνεται να «κλείδωσαν» τον εκτελεστή Editors' choice Φόνος Δημοσθένους: Η αμοιβή, οι ρόλοι και η πληροφορία που «έκαψε» τους Γεωργιανούς alphanews.live (Κύπρος) Μαχαίρωσε τον 26χρονο ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο ο 58χρονος-Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και συνέχισε την επίθεση reporter.com.cy (Κύπρος) Αντί για χειμώνα, καλοκαίρι, ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος Editors' choice Μάχη για τη ζωή δίνει 30χρονος μετά από σφοδρή οδική σύγκρουση Editors' choice Τρόμος για 39χρονη στη Λευκωσία- Της χτύπησαν την πόρτα και τη λήστεψαν sigmalive.com (Κύπρος)
Νέα δεδομένα: Παραδέχθηκε σε τρίτο ότι ενέχεται στον φόνο Δημοσθένους έναντι αμοιβής Φαίνεται να «κλείδωσαν» τον εκτελεστή Editors' choice
Φόνος Δημοσθένους: Η αμοιβή, οι ρόλοι και η πληροφορία που «έκαψε» τους Γεωργιανούς alphanews.live (Κύπρος)
Μαχαίρωσε τον 26χρονο ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο ο 58χρονος-Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και συνέχισε την επίθεση reporter.com.cy (Κύπρος)