Super User Χρυσοχοΐδης: Οι αυτοσχέδιοι αγώνες ταχύτητας με μηχανές μεγάλου κυβισμού δεν είναι παιχνίδι Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης , με αφορμή τη σύλληψη 4 οδηγών μηχανών μεγάλου κυβισμού για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων ταχύτητας, σε...Διαβάστε Περισσότερα... Previous Article Νικολά Σαρκοζί: Το κελί της φυλακής θα έχει ιδιωτική τηλεόραση και ψυγείο Next Article Ο «σούπερ αστυνομικός» που συνέλαβε δύο φορές τον «Δολοφόνο με το μπικίνι» στο Netflix Νέα δεδομένα: Παραδέχθηκε σε τρίτο ότι ενέχεται στον φόνο Δημοσθένους έναντι αμοιβής Φαίνεται να «κλείδωσαν» τον εκτελεστή Editors' choice Φόνος Δημοσθένους: Η αμοιβή, οι ρόλοι και η πληροφορία που «έκαψε» τους Γεωργιανούς alphanews.live (Κύπρος) Μαχαίρωσε τον 26χρονο ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο ο 58χρονος-Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και συνέχισε την επίθεση reporter.com.cy (Κύπρος) Αντί για χειμώνα, καλοκαίρι, ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος Editors' choice Μάχη για τη ζωή δίνει 30χρονος μετά από σφοδρή οδική σύγκρουση Editors' choice Τρόμος για 39χρονη στη Λευκωσία- Της χτύπησαν την πόρτα και τη λήστεψαν sigmalive.com (Κύπρος)
Νέα δεδομένα: Παραδέχθηκε σε τρίτο ότι ενέχεται στον φόνο Δημοσθένους έναντι αμοιβής Φαίνεται να «κλείδωσαν» τον εκτελεστή Editors' choice
Φόνος Δημοσθένους: Η αμοιβή, οι ρόλοι και η πληροφορία που «έκαψε» τους Γεωργιανούς alphanews.live (Κύπρος)
Μαχαίρωσε τον 26χρονο ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο ο 58χρονος-Άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και συνέχισε την επίθεση reporter.com.cy (Κύπρος)