Super User Πέθανε ο πρέσβης ε.τ. Ιωάννης Γεννηματάς - Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών Τον θάνατο του πρέσβη ε.τ., Ιωάννης Γεννηματάς όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών, που εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια.Διαβάστε Περισσότερα... Previous Article Χειμερινές εκπτώσεις: Πάνω από μία στις δύο επιχειρήσεις με χαμηλότερες πωλήσεις Next Article Πυροβολισμοί έξω από δικαστήριο στη Γερμανία Τμήμα Μετεωρολογίας – 1ο Δελτίο Καιρού 24/05/25 Editors' choice Συσκευές αρπάζουν φωτιά μετά την εγκατάσταση έξυπνων μετρητών sigmalive.com (Κύπρος) Τραμπ: Απειλεί με δασμούς 50% την Ευρωπαϊκή Ένωση από 1η Ιουνίου strategist.cy Δηλώνει παρών για την Πάφο ο Ιωάννης κι αποκαλύπτει «κύκλους του Προεδρικού» στην εκλογή Τυχικού alphanews.live (Κύπρος) Θέλει να πάει στο Άγιο Όρος ο Τυχικός: Γιατί είναι αδύνατο alphanews.live (Κύπρος) Κάβο Γκρέκο: Χωρίς παρελθόν στη Κύπρο ο 68χρονος που προσπάθησε να «τουμπάρει» τα σκάφη της Λιμενικής Ποια η καταγωγή του omegalive.com.cy (Κύπρος)
Δηλώνει παρών για την Πάφο ο Ιωάννης κι αποκαλύπτει «κύκλους του Προεδρικού» στην εκλογή Τυχικού alphanews.live (Κύπρος)
Κάβο Γκρέκο: Χωρίς παρελθόν στη Κύπρο ο 68χρονος που προσπάθησε να «τουμπάρει» τα σκάφη της Λιμενικής Ποια η καταγωγή του omegalive.com.cy (Κύπρος)