![Πέντε σεισμοί σε μία ώρα στην Αμοργό - Από 3 έως 4,6 Ρίχτερ η έντασή τους](https://img.cnngreece.gr/img/1290/max/80/2025/02/03/c627921b-Capture.jpg?t=vyg1zSIorBk9woLPYNziyg)
Πέντε σεισμούς εντάσεως από 3 έως 4,6 Ρίχτερ κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο μέσα σε μία ώρα στην Αμοργό.
Χαν Γιουνίς, Γάζα: Ο Αμπού Ντάκα, ένας Παλαιστίνιος που επέστρεψε με την οικογένειά του στη κατεστραμμένη πόλη μετά την εκεχειρία, προσπαθεί να συνεχίσει την καθημερινή του ζωή ανάμεσα στα ερείπια των κατεδαφισμένων σπιτιών. Ο ίδιος και η οικογένειά του μοιράζονται μια πρόχειρη σκηνή που έστησε πάνω στα απομεινάρια του πρώην σπιτιού τους. Anadolu/Getty Images
Ο συντομότερος πόλεμος στην ιστορία ήταν ανάμεσα στη Ζανζιβάρη και τη Βρετανία το 1896. Η Ζανζιβάρη παραδόθηκε μετά από 38 λεπτά.
|
||||||||||||||
Εγγραφείτε στο Newsletter μας