![Επικοινωνία Γεραπετρίτη - Γκουτέρες με φόντο το Κυπριακό](https://img.cnngreece.gr/img/1290/max/80/2024/05/05/gerape-jazeera.jpg?t=M0QEaZ8qnRvw5j2c5Xhy9Q)
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης είχε το πρωί της Τε΄ταρτης (29/01) τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.
Χαν Γιουνίς, Γάζα: Ο Αμπού Ντάκα, ένας Παλαιστίνιος που επέστρεψε με την οικογένειά του στη κατεστραμμένη πόλη μετά την εκεχειρία, προσπαθεί να συνεχίσει την καθημερινή του ζωή ανάμεσα στα ερείπια των κατεδαφισμένων σπιτιών. Ο ίδιος και η οικογένειά του μοιράζονται μια πρόχειρη σκηνή που έστησε πάνω στα απομεινάρια του πρώην σπιτιού τους. Anadolu/Getty Images
Ο συντομότερος πόλεμος στην ιστορία ήταν ανάμεσα στη Ζανζιβάρη και τη Βρετανία το 1896. Η Ζανζιβάρη παραδόθηκε μετά από 38 λεπτά.
|
||||||||||||||
Εγγραφείτε στο Newsletter μας