Η Hermes Airports άνοιξε 5 νέες ποιοτικές θέσεις και προσλαμβάνει άμεσα!


Η Hermes Airports Ltd ανέλαβε στις 12 Μαΐου 2006 τη διαχείριση και τον έλεγχο των Διεθνών Αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου, βάσει μίας 25ετούς σύμβασης παραχώρησης ΚΕΕ (Κατασκευή-Εκμετάλλευση-Εξώνηση) με την Κυπριακή Δημοκρατία Πρόκειται για μια κοινοπραξία 9 μετόχων, με κύπριους και διεθνείς εταίρους, που έχει έδρα την Κύπρο.

Όραμά της Hermes Airports είναι να διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αεροδρόμια μας προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση του χώρου και του τόπου της Κύπρου, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην οικονομία του νησιού και στην τουριστική βιομηχανία. 

Η Hermes Airports έχει ως στόχο την ανάπτυξη και διαχείριση αεροδρομίων παγκοσμίας κλάσης που εδρεύουν στην Κύπρο. Οι άνθρωποι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τον οργανισμό καθώς καλλιεργεί ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη συνεργασία, την επικοινωνία και τον αμοιβαίο σεβασμό και επιτρέπει τις προοπτικές προσωπικής ανάπτυξης.

Δείτε τις νέες θέσεις εργασίας στο Carierista ΕΔΩ:

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Βαλτιμόρη, Μέριλαντ: Η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key αφού ένα πλοίο με κοντέινερ την χτύπησε. Μια ομάδα δυτών προσπαθούσε να εντοπίσει τουλάχιστον επτά άτομα που πιστεύεται ότι έπεσαν στον ποταμό Patapsco ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης. Jim Lo Scalzo/EPA

Ήξερες ότι...

Η εγκληματική οργάνωση Ndrangheta (Ντραγκέτα), που δρα στην Καλαβρία της Ιταλίας, οφείλει το όνομά της στην ελληνική λέξη ανδραγάθημα.

Σήμερα


Πέμπτη
28
Μαρτίου
2024

Γιορτάζουν : Κανένας

1566
Ιδρύεται η πόλη της Βαλέτα στη Μάλτα από τους Ιππότες του Αγίου Ιωάννη.
1802
Ο Χάινριχ Όλμπερς ανακαλύπτει τον αστεροειδή 2 Παλλάς, τον δεύτερο αστεροειδή που ανακαλύφθηκε ποτέ.
1930
Η Κωνσταντινούπολη και η Άγκυρα αλλάζουν το όνομα τους σε Ισταμπούλ και Άνκαρα.
1953
Στο Ισραήλ ο ηγέτης του κόμματος Καντίμα Εχούντ Ολμέρτ κερδίζει τις εκλογές.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy