Η Hermes Airports άνοιξε 5 νέες ποιοτικές θέσεις και προσλαμβάνει άμεσα!


Η Hermes Airports Ltd ανέλαβε στις 12 Μαΐου 2006 τη διαχείριση και τον έλεγχο των Διεθνών Αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου, βάσει μίας 25ετούς σύμβασης παραχώρησης ΚΕΕ (Κατασκευή-Εκμετάλλευση-Εξώνηση) με την Κυπριακή Δημοκρατία Πρόκειται για μια κοινοπραξία 9 μετόχων, με κύπριους και διεθνείς εταίρους, που έχει έδρα την Κύπρο.

Όραμά της Hermes Airports είναι να διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αεροδρόμια μας προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση του χώρου και του τόπου της Κύπρου, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην οικονομία του νησιού και στην τουριστική βιομηχανία. 

Η Hermes Airports έχει ως στόχο την ανάπτυξη και διαχείριση αεροδρομίων παγκοσμίας κλάσης που εδρεύουν στην Κύπρο. Οι άνθρωποι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τον οργανισμό καθώς καλλιεργεί ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη συνεργασία, την επικοινωνία και τον αμοιβαίο σεβασμό και επιτρέπει τις προοπτικές προσωπικής ανάπτυξης.

Δείτε τις νέες θέσεις εργασίας στο Carierista ΕΔΩ:

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ιερός μήνας: Με προσευχές ξεκίνησε το Ραμαζάνι στην Ινδονησία, με το μεγάλο τζαμί ασφυκτικά γεμάτο από πολύχρωμες πιστές.REUTERS/Willy Kurniawan

Ήξερες ότι...

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν 1.400 είδη κουνουπιών!

Σήμερα


Κυριακή
26
Μαρτίου
2023

Γιορτάζουν : Πούλιος, Συλάς, Σύλος, Σύλα, Σύλια, Σύλη

1871
Το Παρίσι εκλέγει νέο δημοτικό συμβούλιο. Έναρξη της Παρισινής Κομμούνας.
1913
Βουλγαρικές δυνάμεις καταλαμβάνουν την Αδριανούπολη.
1926
Ίδρυση του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ρεάλ Οβιέδο στο Οβιέδο της Αστούριας στην Ισπανία.
1999
Ο Ζακ Εντουάρ Αλεξίς γίνεται Πρωθυπουργός της Αϊτής.
2007
Ζητάει συγνώμη ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε για τη χρήση γυναικών ως σεξουαλικών αντικειμένων σε οίκους ανοχής στα μέτωπα, τον καιρό του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy