Η Hermes Airports άνοιξε 5 νέες ποιοτικές θέσεις και προσλαμβάνει άμεσα!


Η Hermes Airports Ltd ανέλαβε στις 12 Μαΐου 2006 τη διαχείριση και τον έλεγχο των Διεθνών Αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου, βάσει μίας 25ετούς σύμβασης παραχώρησης ΚΕΕ (Κατασκευή-Εκμετάλλευση-Εξώνηση) με την Κυπριακή Δημοκρατία Πρόκειται για μια κοινοπραξία 9 μετόχων, με κύπριους και διεθνείς εταίρους, που έχει έδρα την Κύπρο.

Όραμά της Hermes Airports είναι να διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αεροδρόμια μας προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση του χώρου και του τόπου της Κύπρου, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην οικονομία του νησιού και στην τουριστική βιομηχανία. 

Η Hermes Airports έχει ως στόχο την ανάπτυξη και διαχείριση αεροδρομίων παγκοσμίας κλάσης που εδρεύουν στην Κύπρο. Οι άνθρωποι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τον οργανισμό καθώς καλλιεργεί ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη συνεργασία, την επικοινωνία και τον αμοιβαίο σεβασμό και επιτρέπει τις προοπτικές προσωπικής ανάπτυξης.

Δείτε τις νέες θέσεις εργασίας στο Carierista ΕΔΩ:

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Η άνοδος των τιμών δυστυχώς επιβαρύνει τους πάντες. Γι αυτό και η κραυγή αγωνίας έξω από το καταφύγιο των ζώων στην περιοχή της Γκίζα της Αιγύπτου, καθώς οι εθελοντές του αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα κόστη των τροφών και των φαρμάκων λόγω της αύξησης των τιμών αλλά και των περιορισμό των δωρεών, καθώς οι άνθρωποι δύσκολα αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα πια για να περισσέψουν για τα ζώα. REUTERS/Mohamed Abd El Ghany

Ήξερες ότι...

Θύμα της μεγαλύτερης επίθεσης λόξιγκα στην ιστορία υπήρξε ο Τάρλι Όσμπορν. Δέχτηκε συνολικά 435.000.098 «χτυπήματα» ως τις 13 Ιουνίου 1922 και πέθανε 11 μήνες αργότερα.

Σήμερα


Τρίτη
31
Ιανουαρίου
2023

Γιορτάζουν : Ευδοξία, Ευδοξούλα, Δόξα, Δοξούλα, Κύρος, Κύρης

1747
Ανοίγει η πρώτη κλινική για αφροδίσια νοσήματα σε νοσοκομείο του Λονδίνου.
1906
Σημειώνεται ο ισχυρότερος σεισμός, που έχει καταγραφεί με τεχνικά μέσα. Έχει μέγεθος 8,6 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και επίκεντρο στην Κολομβία.
1949
Στις ΗΠΑ, κάνει πρεμιέρα η πρώτη πρωινή σαπουνόπερα, διάρκειας μόλις 15 λεπτών.
1971
Ξεκινά η διαστημική αποστολή Απόλλο 14.
1993
Την επιβολή κυρώσεων στη Λιβύη ζητά, από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο αμερικανός πρόεδρος, Τζωρτζ Μπους

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy