Η LIDL Κύπρου άνοιξε νέες θέσεις και προσλαμβάνει!


Ως μέλος του ομίλου εταιρειών Schwarz, η Lidl κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες εμπορίας τροφίμων σε Γερμανία και Ευρώπη.

 

Με παρουσία σε 32 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Lidl απασχολεί, περίπου, 287.000 άτομα. Στην Κύπρο, η Lidl δραστηριοποιείται εδώ και δέκα χρόνια. Για την επίτευξη των στόχων στα καταστήματα και τις περιφέρειες, η εργασία διέπεται από τρεις βασικές αξίες, οι οποίες αποτελούν τα κύρια θεμέλια στην καθημερινή μας δραστηριότητα. Αυτές είναι: Η υψηλή απόδοση ως προς τα αποτελέσματα, ο δυναμισμός ως προς την επιδίωξη της υψηλής ποιότητας και η δίκαιη μεταχείριση των Συνεργατών.

Δείτε εδώ όλες τις θέσεις εργασίας από τη Lidl.

 

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Εχουμε μια αγάπη στους διαγωνισμούς ή μάλλον μια ανάγκη για πρωτιές. Μετά τους συνηθισμένους – στην Αμερική- διαγωνισμούς για την μεγαλύτερη κολοκύθα ήρθε η ώρα για την μεγαλύτερη ντομάτα που έλαβε χώρα στο Long Island και με συμμετοχές αποκλειστικά από σπιτικά μποστάνια. John Damiano via AP

Ήξερες ότι...

Τα κουκούτσια του μήλου περιέχουν κυάνιο.

Σήμερα


Παρασκευή
20
Μαΐου
2022

Γιορτάζουν :Θαλλελαίος, Θαλής, Λύδια, Λήδα, Λύδα

1498
Ο Πορτογάλος εξερευνητής Βάσκο ντα Γκάμα φτάνει στην Καλικούτ της Ινδίας, ανοίγοντας το εμπόριο δια θαλάσσης με την Άπω Ανατολή.
1867
Η Βασίλισσα Βικτώρια θέτει το θεμέλιο λίθο του Royal Albert Hall.
1902
Η Κούβα αποκτά την ανεξαρτησία της από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
1927
Ο Τσαρλς Λίντμπεργκ επιχειρεί την πρώτη υπερατλαντική πτήση χωρίς ενδιάμεση στάση, από τη Νέα Υόρκη, με προορισμό το Παρίσι.
2002
Το Ανατολικό Τιμόρ αποκτά την ανεξαρτησία του από την Ινδονησία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy