Ενισχύεται η συνεργασία Κύπρου – FAO σε τρεις κρίσιμους τομείς


Ενισχύεται η συνεργασία Κύπρου – FAO σε τρεις κρίσιμους τομείς

Την ενίσχυση της συνεργασίας με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών (FAO) στους τομείς της σπατάλης τροφίμων, της διαχείρισης υδάτινων πόρων και της επισιτιστικής ασφάλεια, αποφάσισαν η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου και ο Γενικός Διευθυντής του FAO, Qu Dongyu, κατά τη διάρκεια επίσημης συνάντησής τους στη Λευκωσία.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Αχμενταμπάντ, Ινδία: Ένας ελέφαντας προσπαθεί να φάει φύλλα από τη στολή ενός άνδρα κατά τη διάρκεια θρησκευτικής πομπής, πριν από την ετήσια πομπή με άμαξες που ονομάζεται Ράθα Γιάτρα. Ajit Solanki/AP

Ήξερες ότι...

Στατιστικά στοιχεία αναφέρουν ότι μεγαλύτερο αριθμό γεννήσεων έχουμε κατά τη διάρκεια της χάσης του φεγγαριού, παρά κατά το γέμισμά του.

Newsletter

Σήμερα


Πέμπτη
12
Ιουνίου
2025
Παγκόσμια ημέρα κατά της Παιδικής Δουλείας

Γιορτάζουν : Κανένας

1665
Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
1942
Η Άννα Φρανκ γράφει την πρώτη καταχώρηση στο ημερολόγιό της.
1964
Ο Νέλσον Μαντέλα καταδικάζεται σε ισόβια από το ρατσιστικό καθεστώς της Νοτίου Αφρικής.
1991
Ο Μπόρις Γέλτσιν εκλέγεται πρόεδρος της Ρωσίας.
2004
Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου δίνει τον πρώτο της αγώνα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών και κερδίζει την διοργανώτρια ομάδα της Πορτογαλίας με 2-1.