Υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου»: Η ΚΕΑΝ επενδύει για άλλη μια χρονιά στην εκπαίδευση των νέων!


Cim_1200x670.jpg

Η ΚΕΑΝ, αναγνωρίζοντας τη δύναμη της εκπαίδευσης τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, προσφέρει και φέτος την υποτροφία «Εύη Παπαδοπούλου» σε συνεργασία με το CIM-Cyprus Business School και το University of West London. Πρόκειται για μία πλήρη υποτροφία αξίας €8.000 για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Digital Marketing (12 Months FT/24 Months PT), σε Λευκωσία και Λεμεσό, η οποία απονέμεται για 7η χρονιά σε έναν/μία φοιτητή/ρια.

Αυτή η πρωτοβουλία – που αποτελεί πλέον θεσμό της κυπριακής εκπαίδευσης – εντάσσεται στο δυναμικό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΕΑΝ και κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στο μυαλό και στις καρδιές των ανθρώπων του Ομίλου, καθώς έχει θεσπιστεί στη μνήμη της Εύης Παπαδοπούλου, ιδρυτικού μέλους της ΚΕΑΝ, Διευθύντριας Μάρκετινγκ και μέλους του Δ.Σ. της εταιρείας.

Μέσω αυτής της υποτροφίας, η ΚΕΑΝ στηρίζει έμπρακτα τα όνειρα των νέων της Κύπρου, τους δίνει τη δυνατότητα να διαπρέψουν σε ακαδημαϊκό επίπεδο και να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την είσοδο και την πορεία τους στην αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/ριες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για την υποτροφία και να συμπληρώσουν την αίτηση, για να διεκδικήσουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και να ξεκινήσουν ένα εκπαιδευτικό ταξίδι που οδηγεί σε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ριάντ, Σαουδική Αραβία: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανταλλάσσει χειραψία με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, κατά τη διάρκεια τελετής υποδοχής. Bandar Algaloud/Courtesy of Saudi Royal Court/Reuters

Ήξερες ότι...

Οι άντρες της φυλής Walibri στην κεντρική Αυστραλία χαιρετιούνται μεταξύ τους πιάνοντας ο ένας το πέος του άλλου και όχι με την κλασσική χειραψία.

Σήμερα


Τετάρτη
14
Μαΐου
2025

Γιορτάζουν :Αριστοτέλης, Τέλης, Ισίδωρος, Ισιδώρα, Σιδέρης, Δώρα

1900
Αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1900 στο Παρίσι.
1928
Έναρξη εργασιών της Τράπεζας της Ελλάδος
2006
Ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης, ο Άρης επιστρέφει στην Α΄ Εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου, ύστερα από μια δύσκολη χρονιά που τον υποχρέωσε να αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική. Ο Άρης νίκησε στο τελευταίο του παιχνίδι την Κέρκυρα με 3-1 μπροστά σε 20.000 φιλάθλους του.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy