Πάσχα: «Τρέχουν» να κάνουν κρατήσεις σε ξενοδοχεία οι Κύπριοι - Οι μέρες και περιοχές με την μεγαλύτερη ζήτηση

 


Πάσχα: «Τρέχουν» να κάνουν κρατήσεις σε ξενοδοχεία οι Κύπριοι - Οι μέρες και περιοχές με την μεγαλύτερη ζήτηση

Είμαστε μία «ανάσα» πριν από το Πάσχα, με τους Κύπριους να έχουν ήδη κάνει κρατήσεις σε ξενοδοχεία καθώς και τουρίστες να έχουν ετοιμάσει βαλίτσες για να έρθουν Κύπρο.

Μιλώντας στο  ThemaOnline , o Γενικός Διευθυντής του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), Δρ. Χρίστος Αγγελίδης, ανέφερε ότι ήδη υπάρχει αρκετή ζήτηση για κρατήσεις σε ξενοδοχεία, ωστόσο αναμένεται να αυξηθούν την επόμενη βδομάδα.

«Οι κρατήσεις ξεκίνησαν αλλά οι Κύπριοι είναι διερευνητικοί, το ψάχνουν.

Διαβάστε Περισσότερα...



Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Νέα Υόρκη: Η χειρίστρια Angelina Borello και η γαϊδουρίτσα Wanda φτάνουν στη Μητροπολιτική Όπερα πριν από παρουσίαση της «La Bohème». Charly Triballeau/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Στα ανάκτορα των Βερσαλιών στο Παρίσι δεν υπήρχαν τουαλέτες.

Newsletter

Σήμερα


Δευτέρα
22
Δεκεμβρίου
2025

Γιορτάζουν : Αναστασία, Νατάσα, Νατάσσα, Τασία, Σία, Τατία, Τάσα, Τέσα, Ζωΐλος, Ζωΐλα

1807
Κατόπιν παρότρυνσης του Αμερικανού προέδρου Τόμας Τζέφερσον, το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών εγκρίνει εμπάργκο, με το οποίο απαγορεύονται οι εμπορικές συναλλαγές με άλλες χώρες.
1974
Τα νησιά Μεγάλες Κομόρες, Ανζουάν και Μοχέλι ψηφίζουν για να αποτελέσουν το ανεξάρτητο κράτος Κομόρες. Η Μαγιότ παρεμένει υπό Γαλλική διοίκηση.
1989
Πέφτει μετά από 42 χρόνια το καθεστώς Τσαουσέσκου στη Ρουμανία.