Νέα Πολυτελή Γραφεία προς Ενοικίαση στη Λεμεσό: Όλα Περιλαμβάνονται!


661A9087.jpg

Ένας Χώρος Εργασίας Χωρίς Συγκρίσεις

Ανακαλύψτε τον απόλυτο επαγγελματικό χώρο στη Λεμεσό! Τα νέα μας πολυτελή γραφεία Sandare Space είναι σχεδιασμένα για ομάδες από 1 έως 4 άτομα, προσφέροντας ένα περιβάλλον εργασίας που συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση. Κάθε γραφείο διαθέτει το δικό του ιδιωτικό μπαλκόνι, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και απολαυστική θέα στη μαγευτική Λεμεσό.

Όλα Περιλαμβάνονται στην Τιμή

Ξενοιάστε από τις λεπτομέρειες και επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας! Στην τιμή ενοικίασης περιλαμβάνονται όλα: ηλεκτρικό ρεύμα, κοινόχρηστα έξοδα, γρήγορο Wi-Fi, υπηρεσίες καθαριότητας και receptionist. Όλα αυτά από μόλις 1.000 ευρώ τον μήνα. Εμείς φροντίζουμε για τα υπόλοιπα, εσείς επικεντρωθείτε στην επιτυχία σας.

Κοινόχρηστοι Χώροι με Στυλ

Περάστε από τον προσωπικό σας χώρο στους προσεκτικά σχεδιασμένους κοινόχρηστους χώρους μας, που ενθαρρύνουν τη συνεργασία και την καινοτομία. Απολαύστε κάθε διάλειμμα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μηχανή καφέ υψηλής ποιότητας, σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Και όταν πρέπει να εντυπωσιάσετε πελάτες ή να οργανώσετε συναντήσεις, το εξαιρετικό μας δωμάτιο συνεδριάσεων είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει.

Ιδανική Τοποθεσία

Βρίσκεστε στην καρδιά της Λεμεσού, σε μια από τις πιο ζωντανές και στρατηγικές τοποθεσίες της Κύπρου. Η πόλη, γνωστή για τον επιχειρηματικό της χαρακτήρα και τις όμορφες ακτογραμμές, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε Μαζί μας Σήμερα

Μην χάσετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε τον χώρο εργασίας που σας αξίζει. Καλέστε μας στο 99 279310 για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το μέλλον της επιχείρησής σας!

 

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Οι Γκουό Τζιντσένγκ και Γιουάν Γουεϊγί από την Κίνα, και ο Έιγκο Τανακά από την Ιαπωνία βουτούν για την εκκίνηση της προκριματικής σειράς των 100 μέτρων ελεύθερο ανδρών. Sean M Haffey/Getty Images

Ήξερες ότι...

Η γνωστή συνοικία Πατήσια ονομάστηκε έτσι από την αντίστοιχη τούρκικη λέξη που σημαίνει: τα κεκτημένα αγροκτήματα!

Σήμερα


Σάββατο
7
Σεπτεμβρίου
2024

Γιορτάζουν : Κασσιανή, Κάσσυ, Κασιανή, Κασσιανός, Σώζων, Σώζος, Σωζούσα

1821
Ιδρύεται η Δημοκρατία της Μεγάλης Κολομβίας (Βενεζουέλα, Κολομβία, Παναμάς και Ισημερινός) , με Πρόεδρο το Σιμόν Μπολιβάρ.
1822
Η Βραζιλία γίνεται ανεξάρτητη (υπό το βασιλιά Πέτρο Α, γιο του Ιωάννη Δ), από την Πορτογαλία.
1923
Ιδρύεται η διεθνής αστυνομία Ιντερπόλ στη Βιέννη.
1978
Αμερικανοί επιστήμονες παράγουν ινσουλίνη στο εργαστήριο.
1993
Στη Βραζιλία σε δημοψήφισμα οι κάτοικοι τάσσονται υπέρ της εισαγωγής της μοναρχίας.
2005
Πρώτες προεδρικές εκλογές στην Αίγυπτο.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy