Δεύτερο Superior Taste Award για τον φρέσκο-στυμμένο κατεψυγμένο χυμό λεμονιού PAPAFiLiPOU!


International_Taste_Award_Lemon_Image_for_Press_1200x628px_.jpg

Μία ιδιαίτερη βράβευση με άρωμα και χρώμα… της Κύπρου μας, σε ένα θεσμό όπου η γεύση βρίσκεται στο επίκεντρο για τις επωνυμίες τροφίμων & ποτών!

 

Οι διεθνείς διακρίσεις για τον Όμιλο P&P, από τους ειδικούς της γαστρονομίας στην υπηρεσία των καταναλωτικών προϊόντων, συνεχίζονται για μία ακόμη χρονιά, αποδεικνύοντας την κορυφαία ποιότητα των brands του, όλα με κυπριακή υπογραφή, τιμώντας και τοποθετώντας την Κύπρο μας και πάλι στο χάρτη της διεθνούς γαστρονομίας!

Ο φρέσκο-στυμμένος κατεψυγμένος χυμός λεμονιού PAPAFiLiPOU, βρέθηκε ανάμεσα στους νικητές του International Taste Institute για δεύτερη φορά, όπου έλαβε τη μέγιστη διάκριση Superior Taste Award με 3 αστέρια, συγκεντρώνοντας συνολική βαθμολογία 92.5%! Πρόκειται για τον πρώτο και μοναδικό Κυπριακό φρέσκο-στυμμένο κατεψυγμένο χυμό που λαμβάνει αυτή την τιμητική διάκριση στο συγκεκριμένο θεσμό και για δεύτερη φορά!

Η κριτική επιτροπή του International Taste Institute που αποτελείται από 200 καταξιωμένους και διάσημους Chefs & Sommeliers, οι οποίοι προέρχονται από 15 Ευρωπαϊκές ενώσεις Γαστρονομίας και Sommelier, ακολουθεί μια αυστηρή́ μεθοδολογία «τυφλής δοκιμής» στη βαθμολόγηση της απόδοσης του προϊόντος σύμφωνα με τα 5 τυπικά οργανοληπτικά κριτήρια: πρώτη εντύπωση, όψη, όσφρηση, γεύση και υφή.

Ο βραβευμένος χυμός λεμονιού, με τη σφραγίδα ποιότητας PAPAFiLiPOU, παράγεται από άριστης ποιότητας φρέσκα, ώριμα Κυπριακά λεμόνια και κάτω από αυστηρές προδιαγραφές πιστοποιημένες από τα διεθνή πρότυπα ποιότητας. Αγνός και χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων υλικών, χωρίς νερό και χωρίς ζάχαρη, καταψύχεται άμεσα έτσι ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να απολαμβάνει τα οφέλη και το άρωμα του φρέσκου κυπριακού λεμονιού γρήγορα, σε κάθε στιγμή της ημέρας, αποτελώντας την έξυπνη λύση υψηλής ποιότητας για το μαγείρεμα, τη ζαχαροπλαστική, τα ροφήματα και τα κοκτέιλ.

Βραβευμένος, 100% χυμός λεμονιού PAPAFiLiPOU: γεύση, άρωμα και χρώμα... ακριβώς όπως και τα φρέσκα λεμόνια!

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Αγγλία: Μια συλλογή ζωγραφικών έργων με τίτλο Tarot από τον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ εκτίθεται στην Castle Fine Art. Τα έργα αντικατοπτρίζουν κεφάλαια από το προσωπικό του ταξίδι. Scott A Garfitt/Invision/AP

Ήξερες ότι...

Ο Αλγερινός Μοχάμεντ Σαμίρ Φεράτ γλίτωσε το θάνατο, όταν παραχώρησε τη θέση του σε κάποιον άλλον, στην πτήση προς τη Βοσνία, το 1996. Ωστόσο, ο Φεράτ σκοτώθηκε τον ίδιο χρόνο, όταν πετώντας από Νέα Υόρκη προς Παρίσι, κατέπεσε το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε.

Σήμερα


Παρασκευή
19
Ιουλίου
2024

Γιορτάζουν : Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά

711
Οι Άραβες υπό τον Ταρίκ ιμπν Ζιγιάντ νικούν τους Βησιγότθους στη μάχη της Γουαδαλέτε, στη νότια Ισπανία.
1333
Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Πολέμου της Σκωτσέζικης Ανεξαρτησίας, οι Άγγλοι επιτυγχάνουν μία αποφασιστική νίκη εναντίον των Σκωτσέζων στη μάχη του Halidon Hill.
1608
Ο Σαμουέλ ντε Σαμπλαίν, Γάλλος χαρτογράφος και εξερευνητής, με δύο Γάλλους στρατιώτες και 60 αυτόχθονες Χιούρον έρχονται αντιμέτωποι με μια ομάδα Ιροκέζων σε ένα σημείο της σημερινής πολιτείας της Νέας Υόρκης.
1870
Γάλλοπρωσικός Πόλεμος: Η Γαλλία κηρύσσει τον πόλεμο στην Πρωσία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy