Altamira Real Estate: 2η συλλογή με επαύλεις και διαμερίσματα σε παραλιακές περιοχές


Νέο κύμα ευκαιριών σε επαύλεις και διαμερίσματα που βρίσκονται σε παραλιακές περιοχές του νησιού, παρουσιάζει η Altamira Real Estate, στο πλαίσιο του νέου κύκλου εκστρατειών της.

 

CG10616.jpg

Μετά το τεράστιο ενδιαφέρον που έλαβε η πρώτη συλλογή ακινήτων, η ομάδα πωλήσεων της εταιρείας επανέρχεται ακόμη πιο δυναμικά, με οικιστικές μονάδες που αποτελούν μέρος τουριστικών συγκροτημάτων και βρίσκονται σε δημοφιλείς παραλιακές περιοχές του νησιού. Η νέα συλλογή εμπίπτει στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Altamira Real Estate και περιλαμβάνει πέραν των 1000 οικιστικών μονάδων σε τουριστικά συγκροτήματα, παραθαλάσσιων περιοχών της Κύπρου.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Η 2η συλλογή περιλαμβάνει 28 διαμερίσματα και επαύλεις, όλα κενά και ετοιμοπαράδοτα, ανακαινισμένα σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης και όπως πάντα στις πιο προσιτές τιμές. Ξεχωρίζουν κυρίως ακίνητα που βρίσκονται στην Πέγεια, τα Κούκλια, το κέντρο της Πάφου, την Πύλα, τα Περβόλια, την Τερσεφάνου, τη Σωτήρα και το Παραλίμνι. Πρόκειται για ακίνητα που μπορούν να αξιοποιηθούν αμέσως και είναι ιδανικά για ιδιοκατοίκηση ή ενοικίαση ως εξοχικές κατοικίες και τουριστικά καταλύματα.

Διαμερίσματα από €100,000

Σε ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Πύλας, πλησίον του Πανεπιστημίου UCLAN, εντοπίζονται τρία ισόγεια διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €110,000, €125,000 και €150,000 αντίστοιχα. Αποτελούν μέρος της ανάπτυξης «PYLA VILLAGE 1» και διαθέτουν ενιαίους χώρους με κουζίνα/σαλόνι/τραπεζαρία. Τα δύο διαμερίσματα έχουν αυλή, ενώ το άλλο βεράντες. Tο εμβαδόν των εσωτερικών τους χώρων κυμαίνεται μεταξύ 53 τ.μ. και 67 τ.μ.

Στα Περβόλια της Λάρνακας, ξεχωρίζει διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, το οποίο πωλείται στην τιμή των €100,000. To εμβαδόν των εσωτερικών χώρων του ακινήτου ανέρχεται στα 83 τ.μ. και οι καλυμμένες βεράντες σε 17 τ.μ. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με κουζίνα/σαλόνι/τραπεζαρία, ενώ διαθέτει χώρο στάθμευσης στο ισόγειο.

Μοναδική επιλογή με διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε δημοφιλή τοποθεσία στην ενορία Αγίου Θεοδώρου στο κέντρο του Δήμου Πάφου, δίπλα από το εμπορικό κέντρο Kings Avenue Mall. Το διαμέρισμα πωλείται στην τιμή των €250,000, αποτελεί μέρος του συγκροτήματος «Queens Gardens» και διαθέτει κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, δύο αποχωρητήρια και ακάλυπτη βεράντα. Επιπλέον διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο και πρόσβαση σε κοινόχρηστη πισίνα. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 110 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 109 τ.μ..

Σε εξαιρετική τοποθεσία στον Δήμο Πέγειας, πωλείται διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων προς €150,000. Αποτελεί μέρος της ανάπτυξης «Eleonas Royal Garden». Διαθέτει κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, αποχωρητήριο με μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 87 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 15 τ.μ..

     

Παραθαλάσσιες κατοικίες και επαύλεις από €115.000

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία πέντε υπνοδωματίων με αποθήκη και σοφίτα στην κοινότητα της Ορόκλινης, πωλείται προς €380,000. Αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, καθιστικό και δύο αποχωρητήρια, ενώ εξωτερικά διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, μικρό κήπο και περίφραξη. To εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 229 τ.μ., της σοφίτας σε 100 τ.μ. και των βεραντών σε 60 τ.μ..

Στην όμορφη κοινότητα Κούκλια της επαρχίας Πάφου ξεχωρίζουν τρεις διώροφες επαύλεις με κήπο και πισίνα, στην τιμή των €280,000, €315.000 και €345.000. Οι επαύλεις αποτελούν μέρος της ανάπτυξης «HA POTAMI C PANORAMA VILLAS». Στο ισόγειο διαθέτουν καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα και βεράντες, ενώ ο όροφος περιλαμβάνει -πέραν από τα υπνοδωμάτια- μπάνιο με αποχωρητήριο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων κυμαίνεται μεταξύ 112 τ.μ. και 140 τ.μ..

Σε απόσταση αναπνοής από την τουριστική περιοχή Λατσιού, στην Πόλη Χρυσοχούς, πωλούνται δύο διώροφες επαύλεις τριών υπνοδωματίων με πισίνα, στην τιμή των €500,000 και €660.000 αντίστοιχα. Αποτελούν μέρος τoυ συγκροτήματος «Sandy Beach Villas», με εξαιρετικές προσβάσεις προς την παραλία και τις γειτονικές κοινότητες. Αποτελούνται, μεταξύ άλλων, από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, αποχωρητήρια και μεγάλη αυλή. Επιπλέον διαθέτουν ημιυπόγειο με χώρο στάθμευσης και αποθήκες. Το εμβαδόν των εσωτερικών τους χώρων αρχίζει από 122 τ.μ. μέχρι 168 τ.μ..

Τέλος, στον Δήμο Σωτήρας εντοπίζονται τρεις διώροφες κατοικίες δύο και τεσσάρων υπνοδωματίων στην τιμή των €115.000, €115.000 και €160.000 αντίστοιχα. Οι κατοικίες αποτελούν μέρος της ανάπτυξης «Sotira Limni Villas» και διαθέτουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τους γειτονικούς δήμους και τις παραλίες της περιοχής. Διαθέτουν πισίνα και εμβαδόν εσωτερικών χώρων από 104 τ.μ. μέχρι 143 τ.μ..

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Ταϊτή, Γαλλική Πολυνησία: Ο Αμερικανός σέρφερ John John Florence κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης στο Teahupo’o ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024. Ben Thouard/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Μετά την περίφημη εισβολή των Η.Π.Α. στη Γρενάδα, τον Οκτώβριο του 1983, ο αμερικανικός στρατός έκανε 9.000 παρασημοφορήσεις. Αν και στην απόβαση συμμετείχαν μόνο 7.000 άνδρες...

Σήμερα


Σάββατο
27
Ιουλίου
2024

Γιορτάζουν : Παντελεήμων, Παντελεήμωνας, Παντελής, Παντελίτσα, Παντελεήμονας, Παντελάκης, Παντέλος, Παντελίνα, Παντελεούσα

1302
Οθωμανικές δυνάμεις συνάπτουν με τα βυζαντινά στρατεύματα την πρώτη τακτική μάχη στην πεδιάδα του Βαθέως, στη Νικομήδεια, με αποτέλεσμα την ήττα των Βυζαντινών και την απώλεια του Βορ. τμήματος της Μ. Ασίας.
1576
Ο σερ Γουόλτερ Ράλεϊ φέρνει για πρώτη φορά τον καπνό στη Βρετανία από τη Βιρτζίνια της Αμερικής.
1940
Ο ήρωας - καρτούν Μπαγκς Μπάνυ (Bugs Bunny) κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία κινουμένων σχεδίων A Wild Hare.
1953
Υπογράφεται στην πόλη Μουνσάν της Βορείου Κορέας η ανακωχή, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος της Κορέας. Έκτοτε το ΕΚΣΕ μεταπίπτει σε Σύνταγμα και επαναπατρίζεται τον Οκτώβριο 1955.
1968
Οι Pink Floyd κυκλοφορούν στις ΗΠΑ το άλμπουμ τους A Saucerful of Secrets.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy